vreau sa fac un magazin online ce script sa folosesc ??
as vrea sa fac un site stil softpedia.com sau download.com !! dar ..... am nevoie de un script de unde pot lua asmenea script ?? si cam cat ar costa ??? multumesc !!am foarte mare nevoie
vreau sa fac un magazin online ce script sa folosesc ??
as vrea sa fac un site stil softpedia.com sau download.com !! dar ..... am nevoie de un script de unde pot lua asmenea script ?? si cam cat ar costa ??? multumesc !!am foarte mare nevoie
Ultima modificare făcută de Krumel; 1st May 2007 la 17:35.
amice onshop, softpedia si download.com nu sunt magazine online. Tu ce-ti doresti de fapt?
Eu zic sa ai rabdare si sa mai acumulezi putina experienta pana incepi un magazin online.
Boingeanu Ben
alea de spui tu nu sunt magazine..
cel mai popular script de magazin e oscommerce , google-it
as vrea sa fac un site stil softpedia.com sau download.com !! dar ..... am nevoie de un script de unde pot lua asmenea script ?? si cam cat ar costa ??? multumesc !! am foarte mare nevoie !!
ce e mai sus m-am incurcat eu imi cer scuze nu-l fac eu mie tre sa imi scpuneti scriptu` si daca am 14 ani credeti ca nu pot sa fac ?? de la 11 ani m-am pus pe invatat si stiu si eu cate ceva !!!
Nici nu stiu cu ce sa incep ... o sa ma aventurez sa scriu ceva original, mai nou imi exersez talentele de scriitor/novelist.
1. softpedia.com si download.com nu sunt scripturi (s-a mai spus si mai sus ... numai ce-am dat cu tasta-n blog pe tema asta)
2. daca ar fi scripturi (probabil ca o sa apara "clone", daca nu sunt deja ... sau scripturi asemanatoare ca DESIGN si aparent asemanatoare ca FUNCTIONALITATE) ar fi cateva sute, mii ... cine stie
3. la 14 ani consider ca ar trebui sa ai alte preocupari
4. in legatura cu costul ... poti plati o firma sa iti faca asa ceva ... asteapta-te la sume FOARTE mari.
//sfarsit de critica
Cateva sfaturi utile acum:
Du-te pe forum-ul de la softpedia si cauta "istoria softpedia", o sa gasesti acolo foarte multe indicii despre ce inseamna softpedia(fosta softnews -- aveai 10-11 ani atunci).
Daca vrei sa iti creezi singur acest "script" poti sa ne spui cam ce stii sa faci si sa te indrumam mai departe.
Bafta.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
deci eu nu prea o sa ma ocup de site ! o sa il faca alt cineva mai mult deci mie dati-mi niste idei sau cum sa fac ce sa folosesc etc ca de restu` ..... Vreau sa iasa super pentru ca dupa vreau sa ii fac reclama foarte multa ca sa fie ceva mare ! Multumesc si daca cineva vrea sa colaboreze adik sa ma ajute sa dea un pm !!
Mi-as fi dorit sa am contact cu internetul si programarea la 14 ani![]()
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
La 14 ani eu visam la Windows 3.1
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)