Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Dilema SeoPedia

NickNam3s este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2017
    Vârstă
    37
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Am trimis deja un e-mail catre seopedia , sa caute ei ce cont mai am eu sau am mai avut eu aici si dupa ce se va spune ca nici unul sa te aud atunci. intru in contradictorii si intr-o mocirla ce nu imi face cinste. ASa ca prfer sa ies din ea si sa imi vad de ale mele. ( ma abtin sa nu iti dau o replica pe masura. ) end of story.

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

Incepi o discutie despre cum este comunitatea de aici si renunti?
    Ai venit aici si ai inceput sa te bagi in toate subiectele pentru a face cat mai multe postari. Nu ai scris nimic util, doar raspunsuri seci si eronate.
    In plus, ai inceput sa iti bati joc de membrii forumului. Ai comentat la Adelin: Pe viitor cand mergeti la mare si va pozati ... renuntati la blugi totusi 40 grade afara. - Am fost si eu la mare in blugi, in mijlocui sezonului si care este problema? Asta este primul comentariu deranjat pentru un membru, dar mai sunt si altele.
    Ai venit aici sa cumperi servicii si mai stiu eu ce si oferi niste sume foarte mici sub pretul pietei. Stii asta? Eu pentru faza asta ti-as da ban direct.
    Tu ai venit aici, regulamentul e regulament, dar inainte de toate, respecta comunitatea seopedia pentru a te integra bine. Nu face pe victima cand tu esti cel care provoaca atacurile spre tine.

Alta faza tare: la postarea in care cumperi advertoriale cu zece lei bucata.
    "Spor in a "latra" in continuare si a lua in batjocora utilizatori ce aduc un beneficiu... il asteptam si pe al tau." - comentariu adresat lui Dragos. Din cate stiu eu, Dragos este un membru activ pe forum, comenteaza la subiect si chiar este util aici, parerea mea. Tu ce beneficiu ai adus aici pe forum inafara de anunturile de cereri servicii, cuvintele scrise in scarba si superioritatea fata de membrii forumului? Nimic, nada, zero. Esti inutil.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Imi poti da si mie te rog frumos o lista cu alte forumuri pe care spui tu ca stai si exista mai multa activitate? Chiar as fi interesat sa imi vand marfa si prin alte piete. Eventual mi-l dai pe PM ca sa nu deranjam pe aici.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am o dilema
    De _Web_ în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd September 2013, 16:54
  2. Dilema
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2009, 10:19
  3. Dilema SEO
    De doraneko în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th February 2007, 23:17
  4. dilema google
    De prodan_13 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th January 2007, 22:58
  5. Dilema
    De florin în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2006, 15:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •