Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Google isi continua drumul spre monopolizarea web-ului

Afișare hibrid

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cate am vazut google este pentru toata lumea 1'ul Dumnezeu... e uite ca pentru mine nu este, eu nu vreau sa cred in puterea absoluta de indobitocire si indoctrinare cu GOOGLE in sange... refuz categoric si e dreptul meu. Pana la urma de ce credeti ca Google nu agreeaza link exchange, de ce credeti ca a pus tot felul de reguli pentru PR, de ce nu agreeaza anumte practici de promovare prin alte metode in afara de cele Google de trefla probabil
    ... pentru ca de ex eu in siteurile mele am in medie 10% trafic din google , restul din alte surse de asta, pentru ca vrea controlul absolut, monopol, cunoastere = putere! de aia ... in fine.. o seara buna la toata lumea!

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    Din cate am vazut google este pentru toata lumea 1'ul Dumnezeu... e uite ca pentru mine nu este, eu nu vreau sa cred in puterea absoluta de indobitocire si indoctrinare cu GOOGLE in sange... refuz categoric si e dreptul meu. Pana la urma de ce credeti ca Google nu agreeaza link exchange, de ce credeti ca a pus tot felul de reguli pentru PR, de ce nu agreeaza anumte practici de promovare prin alte metode in afara de cele Google de trefla probabil
    ... pentru ca de ex eu in siteurile mele am in medie 10% trafic din google , restul din alte surse de asta, pentru ca vrea controlul absolut, monopol, cunoastere = putere! de aia ... in fine.. o seara buna la toata lumea!
    aah si esti fericit?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    aah si esti fericit?
    [OFFTOPIC]
    fericit pentru ce ? da sunt fericit, am o nevasta frumoasa si ma iubeste tu nu esti la fel ?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

[OFFTOPIC]
    fericit pentru ce ? da sunt fericit, am o nevasta frumoasa si ma iubeste tu nu esti la fel ?
    Pai daca esti fericit ca google nu iti aduce vizitatori e nasol. Hai sa iti fac un calcul. Pentru anumite cuvinte unul dintre siturile mele sunt pe primul loc in msn + yahoo. Cuvintele alea aduc cam 1 cumparator la 2 zile. Acelasi cuvant e pe google pe pozitia 20 si aduce 1 cumparator la 1 zi.

Si astea cu tracking exact pe fiecare conversie, nu din burta. Daca vrei sa ignori un search engine e greseala ta. Tu numai poti pierde bani/conversii/vizitatori.

Cred ca a trecut de mult vremea MS sux, traiasca Linux, sau alte actiuni genul asta. Cand e vorba de bani orice trafic legal si targetat e binevenit.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

byrev, cred ca majoritatea celor de aici de sex masculin si cu orientari sexuale, hai sa zicem normale, suntem fericiti cu o nevasta frumoasa care ne iubeste... Insa aici discutia este alta... Printre zecile de metode a reusi pe www cu un business, una dintre ele, si poate cea mai buna, se numeste Google... Fie ca ne place, fie ca nu, fie ca ne convine, fie ca nu...

Acum, daca unul, prefera sa renunte la aceasta ... sansa, metoda, sau cum vrei tu sau altcineva sa o numeasca, nu este decat problema lui, si inseamna ca a gasit solutia mult mai buna, de a inlocui Google... Ce pot spune... Bravo, tie si celor care reusesc si fara Google... Insa o singura intrebare am... Spui ca ai un site la care iti vin 10% din Google... si ca nu e prea grozav... Cum ar sta treaba daca ai avea 80% Google + ceilalti care ii ai acum din alte surse? Probabil mult mai bine...

Legat de partea asta cu mailul, sincer, nici mie nu imi surade ideea sa imi scormoneasca Google prin mailuri (altele decat gmail) sa imi serveasca reclame sau stiri... Insa ce este important este ca ai aceasta posibilitate, si mai mult decat atat, ai posibilitatea sa o si refuzi...

Numai bine..

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Cred ca a trecut de mult vremea MS sux, traiasca Linux, sau alte actiuni genul asta. Cand e vorba de bani orice trafic legal si targetat e binevenit.
    sunt de acord cu tine in cazul asta!
    eu insa nu am spus ca nu am vizitatori din google, yahoo, msn, etc... ci doar ca aportul nu este majoritar de acolo! Incerc sa obtin cat mai multi userii din alte surse, forumuri, bloguri, portaluri, directoare, etc... nu prea'mi place ideea sa depinde numai de motoarele de cautare!

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

sunt de acord cu tine in cazul asta!
    nu prea'mi place ideea sa depinde numai de motoarele de cautare!
    Excelent punct de vedere. Mult mai corect decat in varianta "nu ma intereseaza Google".

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitia si reaparitia site-ului meu pe google
    De axentelivia în forumul Teste
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th June 2011, 16:41
  2. Dotcommerce continua sa dea tzepe!
    De papucei în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th June 2009, 11:53
  3. Drumul de la PR 3 la PR 0
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th January 2009, 14:14
  4. Apartament 2 camere Drumul Taberei
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2007, 23:46
  5. Google nu citeste partea in engleza a site-ului
    De rolegal în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2007, 16:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •