Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Se mai gasesc developeri de angajat? (desktop development, nu web)

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit Se mai gasesc developeri de angajat? (desktop development, nu web)

Help please.

Nu am mai angajat developeri de ceva timp, dar se pare ca vine iar vremea, curand. Am mai avut doar colaboratori pe parte de web dev. (momentan nu caut web, doar desktop)

O sa am insa in curand nevoie de developeri pentru programe desktop; si da, culmea, inca se mai cauta chestiile astea (nu doar Pokemon - apps). Stiu ca pe vremuri aveam dificultati mari in a gasi si angaja un developer bun. Chiar mari. Straduinte cu Bestjobs (atunci), Ejobs, nu mare rezultat.

Intrebarea mea: Se mai gasesc? De unde ii iei? Cati euro per kg?! (glumesc) - A mai reusit cineva sa angajeze recent developeri (na, fie si web, poate ajuta o idee tangentiala) si daca da, de unde?

Ce ma intereseaza pe mine sunt lucruri gen C++/C#/Vb.net/MSSQL/MySQL/Office VBA/ deci desktop, nu web. Am obsevat ca pentru web dev gasesc mult mai usor colaboratori. Ca observatie, este preferabil ca angajat local Bucuresti, dar altfel nu ar fi o problema majora nici sa lucreze la distanta, freelancer, colaborator. Ma uitam si pe aici pe forum, cei care au postat anunturi de angajare, n-am prea vazut rezultate. Iar locatii gen Freelancer sau Odesk, hmm, nu prea cred.

Si un comment - paradoxal un web dev ar putea oricand sa lucreze desktop; e chiar mai usor, parerea mea, incercati, tehnologiile sunt mult mai stabile spre deosebire de web unde e un haos continuu. Dar dintr-un motiv pe care nu il inteleg, nu se inghesuie sa treaca aceasta bariera. Din punctul meu de vedere, un full stack dev ar trebui sa fie capabil sa scrie cod in orice limbaj. Si nu e rau platit deloc.

Sfaturi? Experienta relevanta in problema asta, cineva? Multumesc

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Tehnologiile Microsoft (ca vad ca despre ele vorbesti cand zici generic Desktop) nu sunt neaparat cele mai cautate in momentul de fata (erau la moda acum 10 - 15 ani, intre timp lumea a avansat aplicatiile noi tind sa fie concepute de la inceput ca fiind portabile).
    Deci daca vrei sa gasesti ceva amatori, cauta in categoria de varsta 30+ ce lucreaza in firme care fac mentenanta la software facut cu 10 - 15 ani in urma (sunt destul de multe) sau eventual la antivirusi, pentru ca si ei sunt corelati cu tehnologia microsoft
    Caut cu jingle.ro.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

@Puthre, multumesc.

Ca observatie, va fi si cate ceva portat pe Linux (C++) la un moment dat. M-as multumi cu un om care sa stie binisor C++ de inceput, cu asta se acopera multe.

In fine, vom vedea... mersi oricum.

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Tehnologiile Microsoft (ca vad ca despre ele vorbesti cand zici generic Desktop) nu sunt neaparat cele mai cautate in momentul de fata (erau la moda acum 10 - 15 ani, intre timp lumea a avansat aplicatiile noi tind sa fie concepute de la inceput ca fiind portabile).
    Deci daca vrei sa gasesti ceva amatori, cauta in categoria de varsta 30+ ce lucreaza in firme care fac mentenanta la software facut cu 10 - 15 ani in urma (sunt destul de multe) sau eventual la antivirusi, pentru ca si ei sunt corelati cu tehnologia microsoft

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu e mai ok sa lucrezi cu o aplicatie web react/angular, ai si aplicatie desktop, cod universal, va rula pe win/linux/mac?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut colaborator / angajat
    De Dan în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th September 2012, 00:31
  2. Caut web developeri
    De Reaper în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th April 2010, 15:22
  3. Link-uri, web developeri si articole
    De ConstantinLG în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 28th January 2010, 19:12
  4. colaboratori web developeri
    De nst în forumul Locuri de munca
    Ultimul Post: 14th February 2008, 16:38
  5. Cei mai buni Developeri
    De Voislav în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2008, 20:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.