Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
parerea mea este ca daca ai mii de vizitatori pe zi, PR mare si oferi spatiu pentru reclama imposibil sa nu gasesti doritori.
Punct.
de-asta am pus-o si eu prima, insa cu siguranta la cite site-uri exista + firme gen neogen, imedia..., oferta este mai mare si poate nu vei avea intotdeuna spatiile ocupate pe site.
mai poti, in functie de domeniul site-ului, sa pui o taxa sau sa oferi un serviciu platit... spre ex. am gasit un site de fitness care ofera pe linga informatiile gratuite un antrenament personalizat contra unei taxe...
Bani se pot face si cu siteuri in limba romana, chiar daca nu ai ce servicii sa oferi, din publicitate si chiar si cu neogen asa slab cum merge in ultimul timp.
De exemplu:
La 1.000 unici pe zi cu aproximativ 8 afis/vizitator poti castiga cam 30 euro pe luna.
Aceasta reprezinta o media facuta de mine cu datele a 4 siteuri - domenii diferite - unele merg mai bine altele mai prost.
Ultima modificare făcută de pstefan75; 9th February 2007 la 12:34.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)