Ma intereseaza ce useri au firma ce ofera servicii web related (design, seo, promovare, etc).
Astept un PM, ma intereseaza sa obtin cateva oferte la schimb. (eu va trimit oferte cand aveti nevoie, eu primesc oferte cand am nevoie).
Merci,
Ma intereseaza ce useri au firma ce ofera servicii web related (design, seo, promovare, etc).
Astept un PM, ma intereseaza sa obtin cateva oferte la schimb. (eu va trimit oferte cand aveti nevoie, eu primesc oferte cand am nevoie).
Merci,
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cred ca nu am explicat exact ce caut.
Cei care ofera servicii web, "bat palma" de multe ori cu anumiti clienti, dar lipseste partea de ofertare. Asa ca trebuie sa rogi alte firme sa-ti oferteze clientul.
Clientul poate cere singur oferte, dar procesul este mai indelungat si mai greoi. Asa ca fiecare cere de la cunoscuti: fa-mi si mie o oferta pentru site-ul X de abc lei si trimite-o pe email la client (semnata si stampilata ca asa este in evul mediu) .
Asta caut!
Pentru colaborari, ma astept sa ne impartim serviciile in marketplace. Eu am cumparat de la majoritatea si unii dintre voi ati cumparat servicii de la mine. Postul de fata este despre "ofertare" la nevoie.
Ultima modificare făcută de Tom; 29th May 2015 la 10:45.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
A mea iti este utila?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Detin si eu firma de servicii web Tom, acum iti dau si PM.
Seo Extend Serv, cea din semnatura, din 2010, doar seo, uneori si mentenanta.
De regula merg pe recomandari, pentru programare, design, content... apelez la servicii externe, in functie de bugetul clientului.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)