Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Bar, Lobby, dar care e limita?

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit Bar, Lobby, dar care e limita?

Vad ca sunt cetateni pe forum care sunt de la deranjati pana la revoltati de topicurile de pe Bar&Lobby.

Pentru ca am observat ca aceiasi useri sunt si PRO unele topicuri dar si CONTRA altor topicuri fara legatura cu IT-ul din aceasta sectiune, ar fi util sa stabilim o limita. Mai exact cum desprindem printr-o regula usor de inteles topicul cu pescuitul de cel cu catedrala. Cum decidem ca unul e ok si celalalt nu?

Daca lasam totul pe seama subiectivismului o sa fie multa lume nemultumita. Deci cum facem?

Am primit o propunere de la Robert, care spune ca ideal ar fi asa:
    - tot ce tine de caterinca > topicul 257
    - e voie cu topicuri care tin de pasiunile fiecaruia (1/persoana/hobby - pescuit, foto nud, aruncarea cu bumerangul etc)
    - e voie cu topicuri in care se cere o parere, un sfat referitor la o situatie de viata (ce bicicleta sa-mi iau, unde s-o invit ca sa imi iasa din prima, ce rasa de caine e mai buna pentru vanatoare etc)
    - un singur topic cu "stirea zilei" unde sa putem dezbate ce se intampla in tara/strainatate/biserica/business

Astept si alte propuneri, idei si pareri, pentru a putea faca ordine si pentru ca peste Seopedia sa se astearna linistea mult-dorita.

Extra: Daca tot ne dam cu parerea, poate veniti si cu idei despre cum sa domolim avantul unora de a posta in fiecare topic.
    Ultima modificare făcută de Dan; 23rd May 2015 la 19:33.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Si eu zic ca e ok sa concentram misto-urile in 257, catedrala putea foarte bine sa fie pusa acolo.

Referitor la hobby-uri, fiecare USER cu topicul lui, daca ai 7 hobby-uri vezi cum le inghesui intr-un topic sau te concentrezi pe unul singur. Cu mentiunea ca hobby-urile sa nu fie dispozitive pentru reducerea consumului la energie electrica, invierea mortilor, tratarea cancerului, cum sa slabesti 7 kg in 3 zile, sau alte proiecte-minune.

Si as propune o regula de bun simt cu reclama la site-urile proprii, remarc si-n topicurile de misto aluzii "fine", print-uri, link-uri, citations si alte asemenea la site-urile proprii. Nu vreau sa dau nume ca unii oricum n-au timp sa citeasca iar altii poate ma injura si pe mine de mama, zic in general. Sau arunca cu bumerangu-n mine si-i am pe constiinta.

O sugestie oarescum off-topic, pus mare in marketplace, pinned, conditiile de postare, ca sa nu mai intrebe 1001 de oameni aceeasi chestie. Degeaba-i trimiteti la regulament, in regulament chiar nu e. Ar fi mai usor si pentru ei, si pentru noi sa nu mai rapsundem de 1000 de ori la aceeasi intrebare.

Cheers
    Retired

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

O idee ar fi ca topicul cu hobby/uri sa fie atasat la fiecare user in profil/pagina personala, nu cred ca e o idee sa aiba fiecare user un topic, la citeva mii de useri tot atitea topicuri, nici cu search nu mai gasesc informatiile cautate.

La marketplace ar trebui la fiecare pagina/subforum (eventual chiar sub butonul posteaza subiect nou ) sa apara mentiunea in bold ca se poate posta dupa minim...xx zile si minim xx topicuri...incat oricine intra inregistrat sau nu in forum va vedea regula

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Nu cred ca isi face multa lume topic cu hobby-ul pe seopedia. Era vorba de stailirea unor limite doar.

Pe de alta parte ma asteptam la o multime de raspunsuri. Observ ca cel putin 80 de useri (inregistrati deci) au citit acest topic. Dar de raspuns... doar 2 (si cu Robert in particular 3). Ceea ce ma face sa cred ca de fapt ne place sa ne plangem doar, nu incercam sa rezolvam o problema. S-o rezolve altii, ca de aia ii platim. Corect?

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu, desi am ceva vechime pe forum, nu excelez la capitolul "activitate" (mai ales scriptica), asa ca nu ma consider o persoana indreptatita sa dea sfaturi.
    E adevarat, in schimb, ca e deranjant pentru un cititor ca mine, sa dea (aproape) in permanenta peste bazaconiile scrise de unii, atat in rubricile off-topic (arhisuficiente in opinia mea), cat si in multe din cele "serioase", mai ales ca de cele mai multe ori nu se impun respectivele discutii.
    Cu alte cuvinte, 257 este suficient atat pentru misto-uri, cat si pentru alte off-uri.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Topicul cu pescuitul este OK pentru tine?

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Dacă cineva e limitat să posteze undeva ar fi util să-i apară o notificare în care să i se explice de ce nu poate face asta.

Luând exemplu marketplace-ul: eu intru, n-am drepturi să postez îmi apare în partea de sus:

Trebuie să ai o vechime de minim 30 de zile ca să postezi în aria Marketplace...
    Trebuia să ai bulină verde... etc.

sau un link cu trimitere directă la litera din regulament.

Și regulamentul să fie Pinned nepărat și pe înțelesul tuturor.
    Sunt mulți care-și fac cont pe un forum pentru prima dată aici și nu prea au habar ce și cum.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu propun asa pt sectiunea "Bar, lobby":

- tot ce tine de caterinca > topicul 257

- e voie cu topicuri care tin de pasiunile fiecaruia, insa numai daca au o oarecare legatura cu SEO, internet, calculatoare si altele din domenii oarecum apropiate. Nu vad de ce am discuta pe un astfel de forum despre cultivarea florilor, de exemplu.

- de acord si cu topicurile pentru diverse sfaturi, pareri, cu siguranta nu vor fi niciodata prea multe astfel incat sa perturbe "linistea" forumului

- topic cu "stirea zilei" unde sa putem dezbate ce se intampla in tara - sincer, nu ii vad sensul aici. Dar propun altul, mai productiv si probabil mai interesant: daca tot avem un topic numit "Noutati de la Google", poate facem si unul cu "Noutati din SEO" ca apar mereu informatii si chestii bune de link-uit la care putem sa ne dam si cu parerea. Sau macar un topic ceva mai generalist, gen "Noutati internet marketing".

Cat despre pescuit, si mie imi place, insa m-am abtinut sa comentez, din instinct probabil, deoarece cand intru pe Seopedia nu ma astept sa vad discutii despre pescuit (sper sa nu-mi sara acum toti pescarii seoisti in cap ).

In alta ordine de idei, fir intins tuturor!
    Ultima modificare făcută de John; 25th May 2015 la 14:29. Motiv: completare

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

l-am intrebat pe haiduc daca topicul cu pescuitul e ok pentru ca am vazut ca a raspuns acolo si nu s-a simtit foarte deranjat.
    Si ma gandeam ca ar putea sa nu fie deranjat nici de pasiunile altora.

Pozitia mea fata de aceste topicuri, daca nu e clara: sunt oarecum impotriva topicurilor despre pescuit. Sau fotbal sau orice.
    Pozitia mea fata de intrebari - da, cred ca e ok sa ceri sfaturi chiar si despre cum sa agati la mare. La inceput eram impotriva, dar mi-am dat seama ca pana la urma, daca consideri Seopedia un grup de amici, e ok sa le ceri sfatul si despre alte probleme. Dar insist - e o parere personala, daca majoritatea decide int-run fel sau altul, ma conformez.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Dan, parerea mea este ca nu ar trebui sa decida majoritatea, ci staff-ul tehnic, tinand cont, sau nu, intr-o masura mai mica, sau mai mare, de parerea membrilor. Prea multa democratie strica. Vezi ce s-a ales de tara asta de 25 de ani incoace.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Limita reclame / pagina
    De Claudyou în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2015, 12:46
  2. Limita fisierelor
    De Alex21 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th November 2013, 00:21
  3. Peste limita ADSENSE la WU
    De Cucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10