Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Bar, Lobby, dar care e limita?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Robert - eu nu sunt staff tehnic si ce fac eu pe aici are limitari serioase. Pot pune un topic sticky in marketplace si chiar consider ca e util (o sa-l fac azi candva), pot insista pentru respectarea regulamentului si pot muta topicuri in "50 shades of junk", sau pot ignora pur si simplu topicurile fara legatura cu seo daca asa doreste majoritatea.

Dupa cum stii, regulile nu le fac eu si nici nu am pasiuni de genul.

Durerea mea este - ce fac cu reporturile la topicuri fara legatura cu seo? Cum fac sa le tratez la fel pe toate, fara sa para ca sunt subiectiv?
    Nici bicicleta lui Tom nu are legatura cu seo, nici catedrala neamului, nici pescuitul. Cu toate astea, la bicicleta n-a sarit nimeni, la pescuit au sarit cativa (inclusiv eu, dar nu pe forum), iar la catedrala au sarit toti.

Asa as vrea, o metoda de diferentiere. Sa le tratam cum se cuvine pe fiecare, pentru ca teoretic, conform regulamentului, le pot sterge linistit pe toate.

In plus, nu este forumul meu. Este al celor care-l folosesc, al celor activi, ei fac practic regulile si ei tin nota generala intr-o directie sau alta. Indiferent de regulament si moderatori.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Este al celor care-l folosesc, al celor activi, ei fac practic regulile si ei tin nota generala intr-o directie sau alta. Indiferent de regulament si moderatori.
    Nu Dane, nu e chiar asa. Ca sa facem o analogie, acest forum poate fi asemanat cu societatea civila. Fara un set de reguli bine delimitate s-ar ajunge la anarhie. Iar regulile nu le traseaza comunitatea. Cel mult este consultata.

Referitor la postul sticky in markhet, mai bine s-ar face un update regulamentului (trebuia facut de mult asta) si pus un buton MARE, MARE in header, sa il vada tot chiorul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu inca incerc sa imi dau seama daca se vorbeste aici serios sau nu!

#Robert - prin "prin prea multa democratie" ai definit de fapt lipsa de democratie, dar sa nu intram in detalii ce tin de filozofia dreptului . Ca sa nu par un neinteles ... sunt de acord cu tine ca lucrurile astea ar trebui decise de cineva care si le poate asuma.

Forumul ar putea fi curatit si de topicurile inutile ale celor noi care vor sa stie ce trebuie sa faca pentru a putea posta in market place. Asta doar prin adaugarea unei scurte fraze in regulament. Li se bate de fiecare data obrazul ca nu citesc regulamentul si ca de asta nu stiu. Ei bine, in regulament nu am vazut scris ca trebuie sa ai buline verzi si minim 30 de postari. A spus-o si Cerga parca.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Eu consider ca e mai eficient (pentru mine) sa intru pe forum si sa nu gasesc nimic nou, in locul unor topicuri complet inutile.

Tu ai dat 3 topicuri ex:

1. bicla (al meu)
    2. pescuit (popa)
    3. biserica (popa)

Toate 3 sunt offtopic complet, deci teoretic trebuie creata o sectiune noua : Hobby, unde sa apara 1 si 2. Topicul cu biserica e o "tampenie", era suficient un post (poate) in 257 (cu toate ca eu nu vad gluma).

Mai e necesar un topic cu "Stiri seo", altul cu "stiri diverse", evenimente (cu legatura la online), similare cu cel de "coduri inregistrare domenii", unde fiecare user poate posta o stire sau un eveniment.

-----

De ex, ce am eu acum (2 inutile):

Ultima modificare făcută de Tom; 25th May 2015 la 16:14.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

Normal ca toata lumea a sarit cu catedrala neamului. Aici sunt doar pacatosi ))

Cred ca Robert are dreptate; un forum de specialitate trebuie sa aibe niste reguli, nu ce doreste majoritatea. Eu cand am gasit acest forum pe goagal m-am hotarat sa-mi fac cont pentru ca am considerat (si am vazut) ca sunt informatii de care am nevoie. Nu ma gandeam ca o sa gasesc un topic legat de vanzari de biserici. Cred ca e normal sa existe topicuri de biciclete, de exemplu, pentru ca utilizatorul cere o parere, o informatie, un ajutor, intr-o sectiune dedicata. Ce dorea de fapt Mihai sa arate cu acel post cu catedrala? El face un spam mai friendly pe aici, cu multe informatii inutile (poate unele si utile...?!).

Eu cred ca forumul trebuie sa fie al tau (nu ma refer neaparat la tine ca persoana) si NU a celor care-l folosesc. E garajul tau si accepti doar masini care au reviziile la zi, care functioneaza, nu si carute cu cai si trotinete

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am facut un topic pe care il puteti recomanda celor noi: De ce nu pot posta in Marketplace?
    Din pacate nu am "drepturi" sa il fac sticky in tot marketplace-ul. Deocamdata ramane sticky la oferte gratuite, urmand sa intreb cum sa fac sa apara peste tot.

@Tom - topicul cu bicicleta l-ai facut chiar tu si ai primit informatii bune, utile, sfaturi etc. Deci ti-a ajutat. Si mi-a ajutat si mie, chiar daca nu e despre SEO. La fel si cel cu DVD-ul. Daca tu consideri ca forumul Seopedia tre' sa fie intr-un anume fel, astept de la tine sa il tratezi exact cum iti doresti sa fie tratat si de altii.

Topicul cu catedrala putea fi un subiect de dezbatere, dar nu in maniera in care a fost pus. E mult mai interesant adica raspunsul patriarhiei si atitudinea fata de online, fata de oricine considera ei ca ii ataca (poate si Seopedia sa intre in categria asta daca nu ne aliniem la standardele BOR). Mi-ar fi placut o dezbatere pe tema asta

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de tottyovi Vezi Post
    Cred ca Robert are dreptate; un forum de specialitate trebuie sa aibe niste reguli, nu ce doreste majoritatea.
    Eu cred ca indiferent de regulile impuse, majoritatea celor ACTIVI (subliniez "activi") definesc grupul.
    Cu alte cuvinte - da, sunt reguli, dar eu am vazut topicul cu pescuitul dupa ce raspunsera deja cativa si deja avea galerie. Ce era sa fac, sa stric placerea tuturor? Ca sa ce? Sa nu-l deranjez pe unul care intra o data pe luna sa vada daca poate "imprumuta" ceva pont?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Am facut un topic pe care il puteti recomanda celor noi: De ce nu pot posta in Marketplace?
    Din pacate nu am "drepturi" sa il fac sticky in tot marketplace-ul. Deocamdata ramane sticky la oferte gratuite, urmand sa intreb cum sa fac sa apara peste tot.

@Tom - topicul cu bicicleta l-ai facut chiar tu si ai primit informatii bune, utile, sfaturi etc. Deci ti-a ajutat. Si mi-a ajutat si mie, chiar daca nu e despre SEO. La fel si cel cu DVD-ul. Daca tu consideri ca forumul Seopedia tre' sa fie intr-un anume fel, astept de la tine sa il tratezi exact cum iti doresti sa fie tratat si de altii.

Topicul cu catedrala putea fi un subiect de dezbatere, dar nu in maniera in care a fost pus. E mult mai interesant adica raspunsul patriarhiei si atitudinea fata de online, fata de oricine considera ei ca ii ataca (poate si Seopedia sa intre in categria asta daca nu ne aliniem la standardele BOR). Mi-ar fi placut o dezbatere pe tema asta
    Cred ca ai inteles gresit. Am zis ca e necesara o sectiune Hobby, pentru topicuri gen bicicleta si pescuiala. Vezi mai sus?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Vezi mai sus?
    Da. Ai zis ca teoretic trebuiesc eliminate. SAU facut sectiune. N-ai zis ca e necesara. Vezi mai sus?

PS: am adaugat si un comment in regulament, deci daca trimiteti userii sa citeasca regulamentul, vor gasi si conditiile de postare in Marketplace.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

cand e vb de politica, religie si uneori fotbal.. argumentele tind sa dispara, deci dezbaterile se transforma in atacuri in toata regula;
    prin urmare.. eu le consider subiecte de evitat pe un forum de specialitate (nu ca m-ar deranja sa "dezbat" cu argumente si subiecte din zona asta, insa experienta imi spune ca dezbaterea nu se termina bine);

sustin infiintarea unei arii pt hobbiuri (unele subiecte sunt utile pt mine, altele pot fi utile pt altii);

poate ar trebui infiintata si o arie conexa seo.. ceva gen "conexe" (despre design, programare, servere, promovare alta decat seo, etc);
    ma gandesc la asta in ideea (ceva mai din zilele noasta) in care un site nu se mai rezuma de mult sa un text si "un seo";

mai sunt de rezolvat si topicurile cu "parere despre siteul meu";
    in ultima vreme (desi retinusem candva ca nu se mai accepta studii de caz) sunt tot mai multe si mai stupide (intrebari de 2 lei despre siteuri de 1 leu pe care nici autorul nu le citeste);
    poate unora le e utila o sectiune de reviewri, dar dupa niste reguli mai clare (sa ne faca webmasterul o prezentare / introducere in situatie si sa intrebe mai clar despre ce vrea feedack);

altfel, poate o toleranta mai redusa pentru intrebarile / raspunsurile "stupide" n-ar stica macar pentru o perioada;

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Limita reclame / pagina
    De Claudyou în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2015, 12:46
  2. Limita fisierelor
    De Alex21 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th November 2013, 00:21
  3. Peste limita ADSENSE la WU
    De Cucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10