Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Recuperare date

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Daca a apucat sa formateze partitia C iar acolo se aflau informatiile, sunt sanse reduse sa mai recupereze ceva, mai ales ca s-a suprascris peste respectiva partitie.

Ar putea sa incerce utilizarea unor softuri de recovery insa ele nu trebuie instalate pe partitia unde se aflau datele, suprascriind la randul lor ceea ce se doreste a fi recuperat.
    Da, hdd trebuie sa fie separat! Firma de recuperare x a recuperat intotdeuna peste 90% din date, doar ca are costuri pe masura De recuperat se recupereaza, depinde daca merita costul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Daca e sa te iei dupa "manual":

1) In primul rand opresti dispozitivul care foloseste harddiskul (laptopul). Cu cat e folosit un timp mai indelungat cu atat cresc sansele sa se suprascrie datele importante.
    2) Se face o clona sector cu sector a hard diskului pe alt hard disk.
    3) Se incearca recuperarea datelor de pe clona cu diverse softuri mentionate de colegi. Datele cel mai usor de recuperat sunt in fisierele cu header usor de recunoscut, (imagini, documente word, pdf, etc).

Partea cu clona s-ar putea sa fie putin mai mult decat iti doresti, dar oricine se ocupa profesionist de recuperarea de date nu prea lucreaza pe original.
    Caut cu jingle.ro.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Sunt mai multe posibilitati, de fapt doua, depinde cum a fost facuta instalarea. Cred ca nu va fi nevoie de recuperarea datelor, pentru ca sunt acolo...

Cel mai frecvent se intampla ca instalarea sa se faca "peste" vechiul sistem considerandu-se ca datele vor ramane acolo, pe discul C. Si raman, doar ca nu sunt accesibile. Desktop-ul si My Documents sunt foldere private, se afla in folderul utilizatorului si nu vor fi accesibile...
    Trebuie sa verifice C:\Users la Win 7 sau C:\Documents and Settings la Win XP sa vada ce foldere de utilizatori exista. Chiar daca nu apare utilizator inregistrat, folderul vechiului utilizator va exista pe discul C.
    Nu am mai avut de mult astfel de probleme dar pe vremuri bootam sistemul de pe un CD cu Linux si aveam acces fara probleme sa copiez datele care ma interesau.

Daca instalarea a fost facuta "pe curat", cu formatare, este valabil ceea ce au spus colegii. Nu se poate recupera absolut nimic de pe sectoarele de disc suprascrise. Formatarea mai nou se face quick, ceea ce inseamna ca nu vor fi probleme la recuperarea datelor.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am avut si eu succes cu Recuva. Am reusit sa recuperez niste date pierdute la vreo 2 luni dupa ce le-am pierdut.

Dar daca hardul a fost rescris, devine imposibil derecuperat.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Am si eu o problema asemanatoare, am avut pe desktop un TEXT Document, din gresala l-am sters, am folosit Recuva dar nu il gaseste. Imi puteti recomanda si alt program?

Va multumesc !

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. recuperare site
    De helyos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th October 2012, 10:07
  2. Recuperare domeniu .ro
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th September 2009, 17:54
  3. Recuperare datorii de la datornici
    De mike07 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th April 2009, 06:30
  4. program recuperare date
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th July 2008, 11:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •