Ce parere aveti de acest site? Trening Army Dessert 044
Imi place treningul respectiv, dar mi-e sa nu imi iau vreo teapa..
Ce parere aveti de acest site? Trening Army Dessert 044
Imi place treningul respectiv, dar mi-e sa nu imi iau vreo teapa..
Nu. Chiar imi place treningul respectiv, dar nu stiu cata incredere sa am in site-ul ala. Din poze mi se pare ca ala ce este imbracat in el este ceva cantaret, nu?
Dar m-am uitat la politica returnare, si ce mai e pe acolo si dau foarte putine detalii.. de-aia imi ridica semne de intrebare..
Eu cred ca-i al tau. Dintre toate site-urile de incredere, de ai ai vrea sa cumperi tocmai de pe ala, facut pe shopmania?
Nu are detalii despre firma, vanzator, nimic. Deci nu as cumpara de la ei.
Iar daca colegii de pe forum au dreptate si e al tau, atunci il poti prezenta si poti cere pareri despre el aici: Studii de caz
Serios vorbesc, NU este al meu ! Am vazut reclama pe FB, mi-a placut treningul si am intrat acolo.. Dar am ales sa cercetez putin site-ul, fiind mai sceptic din fire, si mi-au aparut niste semne de intrebare..
Daca era al meu, mai ridicam eu problema ca nu ar fi un site de incredere ??
Am văzut şi eu reclama pe fb, şi e interesant treningul ăla. Cât despre site nici mie nu-mi inspiră încredere. Prea puţine detalii despre firmă şi aşa mai departe.
produsul nu e disponibil in stoc, de ce te chinui?
Azi parca era in stoc..
Mult prea multe informatii lipsa pe acest magazin. Nu vad de ce ar prezenta incredere.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)