Care ar fi implicatiile legale ale unei astfel de campanii si, pana la urma, se merita?
Este vorba de un laborator de analize de la care am primit doua rezultate in loc de unul. Acelasi nume, aceleasi date de prezentare, doar ca rezultatele sunt total diferite. Adica pe unul sunt foarte bolnav iar pe celalalt foarte sanatos.
Bineinteles ca nu pot sa le acord credit daca vor spune ca unul dintre rezultate este cel bun si va trebui sa repet analizele la un alt laborator.
Asta e, am fost pacalit, dar ma gandesc poate ar trebui sa fac ceva pentru ca altii sa evite astfel de situatii, sau, mai grav, sa ia de bune rezultateprobabil fictive. E vorba de sanatate, de analize medicale, seriozitatea ar trebui sa fie maxima. O situatie de genul asta poate genera multe problema oricarui nefericit ce apeleaza la serviciile lor.
Analizele au fost facute contracost, nu mai am bonul fiscal. Am cele doua rezultate, niciunul nu are stamplila laboratorului dar ambele au parafele si semnaturile medicilor si chimistilor.
Voi ce credeti?

Răspunde cu citat