@Tom
Un pic mai clara situatia. Multumesc pentru sfaturi.
Referitor la costuri, chiar nu conteaza ca discutam de 100 sau 200 lei pe luna. Nu se compara cu 1000 - 1200 lei lunar.
Decizia insa are la baza si conservarea sanatatii, pe cat posibil
@all
Multumesc pentru solutii, dar ori nu am incredere in ele (hipnoza) ori sunt la fel de nocive (tigara tutun natural fara filtru). Cat despre auto-impunere, am mentionat in primul post ca stau prost la capitolul asta.
Prefer sa capat un tic si sa pufai aburi toata ziua decat sa inhalez 3 pachete de tigari. Cine a iesit la o cafea / bere / cola cu mine, stie ca topesc un pachet in maxim 3 ore cand stau de vorba. La fel si cand lucrez la calculator.
Aici putem sa discutam ani de zile. Gandeste pragmatic, dan fumeaza de 2-3 ani (cred), eu de 1 an jumatate, deci daca cineva pateste ceva, noi suntem inainteSa ma ai in agenda, mai suni sa vezi daca sunt ok (asa fac si eu cu dan
).
Acum serios: tu inhalezi un abur, abur care nu dauneaza. Pot dauna substantele din abur, adica lichidul pe care il cumperi, de aceea se recomana sa cumperi un lichid cat mai ok. Sanatos nu poti sa te consideri, dar sigur mai sanatos fata de o tigara normala.
Ideal e sa le lasi complet, dar stii si tu asta.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sunt constient ca nu ma voi lasa de fumat pe baza de vointa, plasturi, hipnoza, descantece, rugaciuni etc. Tigara electronica o incerc ca solutie de compromis si ca etapa intermediara pana reusesc sa renunt de tot.
Sa anunti cand pleci in concediu sau dispari cateva zile. Cu plamanii stau bine, dar cu inima habar n-am!!!!![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, eu am cerut sfaturi despre un produs (tigara electronica), nu despre metode de a ma lasa de fumat.
Sal, eu vapez de aproximativ 2 ani jumate. Nu cumparati cleromizoare, baterii ego etc pentru ca nu o sa va lasati de fumat, majoritatea sunt slabe calitativ si nu functioneaza cum trebuie la fel sunt si lichidele care se gasesc la noi pe piata. Cel mai bine veniti la intrunirea vaperilor care se tine odata la 2 saptamani (vinerea sau sambata) la un restaurant in Bucuresti. Acolo o sa vedeti modele de tigari electronice chiar si pipe electronice din lemn lucrate manual, ce folosim noi, puteti primi multe informatii despre atomizoare, baterii si altele pentru ca de asta ne si intalnim sa socializam sa schimbam pareri sa testam diverse atomizoare. Pentru detalii ma puteti contacta pe privat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)