Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 59

Subiect: Recomandari tigara electronica

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit Recomandari tigara electronica

M-am decis ca de ziua mea sa-mi fac un cadou: tigara electronica! Am tot citit pe forumuri, insa multe sunt poluate cu pareri habarniste.

Se dau urmatoarele date ale problemei:
    - fumator categoria grea (2 - 3 pachete pe zi, uneori si peste)
    - vechime considerabila (20 de ani)
    - vointa zero de a renunta la acest viciu (de aceea incerc sa ma "pacalesc" cu alta varianta)

Ce vreau: o varianta buna a tigarii electronice (solutii de calitate, "ustensile" de calitate etc). Sugestii?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Vezi la amicii mei de la Tigara Electronica Nr1 | Tigari electronice | Vipercig M-au zapacit sa ma las, in timp ce eu caut tutun cu nicotina si gudron cat mai mult
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

1nesco, magazine sunt destule, dar nu iti dau recomandari. Nu ma intereseaza ieftin si bun, ma intereseaza bun si atat.

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

salut, si eu am fumat ceva timp insa cand am depasit un pachet pe zi am zis gata, eu am avut vointa insa, tu daca nu ai vointa poti apela la un medic, sau poti folosi plasturi....3-4 pe zi dar sa te abti detot de la a fuma. Asa te poti lasa, vei avea o pofta nebuna de mancare dar este ok. Sportul te poate ajuta sa scoti mai rapid nicotina din corp.... poti incerca plasturii impreuna cu alergatul..... cand vrei sa fumezi fa altceva.... roade o bomoana.... cam asa ai putea sa te lasi.... vei fi extrem de nervos dar incearca sa faci din asta o nervozitate productiva.... incearca sa rezisti 2 saptamani, apoi va fi mai usor....
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Asa........., e destul de simplu, mai ales dupa 1 an jumatate.

Baterie cu voltaj reglabil(variabil). (vv)
    Clearomizor la alegere.
    Lichid hangsen sau liqua, nimic din magazinele de mall/supermarket (dekang and junk), care vand doar junk.

Bateria se schimba la 4-5 luni (sau mai mult), rezistentele lunar, lichidul depinde de cat de mult pufai.
    Lichidul are nicotina la alegere, eu fumez 0 (fara) sau 6 (cea mai putina), dar ai optiuni pana la 24 sau 28 cred. De nicotina scapi usor, eu nu scap de tic
    "gustul" e complicat, primele 2 luni trebuie sa cumperi toate "aromele" ca sa gasesti ce-ti place. Eu dupa mai multe de un an, fumez doar 3 "arome", restul nu-mi plac. Mai am o "a patra" aroma care o tin pentru zilele cand fumez mult, ca sa ma "opresc". Are un gust "oribil" dar ma ajuta sa fumez mai putin.

Costuri undeva la 2 mil prima data, ulterior cam 1 milion la o luna sau doua, depinde de cat de mult fumezi (eu dau 180 ron pentru 2 luni). Se cumpara lichid si rezistente, dar numarul lor depinde de cat de mult fumezi.

O sa ai problema majora. Scapi de drog (nicotina), de boli (fum) dar primesti un tic, de care o sa fie si mai greu sa scapi. Eu stau la pc 90% din timp, "pufai" intr-o zi cat altii intr-o saptamana. Daca inainte trebuia sa ma duc afara sa fumez, acum e lipita de mana, pufai non-stop.

Intrebari?

-----------

Functionalitatea este simpla: bateria "aprinde" o rezistenta care arde un lichid. Aburul il inhalezi.

Dupa 1 luna, nu mai simti nimic in plamani (cum simti acum cand fumezi), dar nu conteaza.
    Dupa 1 luna o sa scapi de "scuipat", daca aveai acest "tic"
    Dupa 2 luni o sa urasti mirosul de tigara clasica.
    Acum ai alta problema, cum scapi de tic, tic care devine si mai puternic, pentru ca poti sa fumezi oriunde.

--------------

@1nesco, prietenii tai sunt foarte scumpi.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th June 2014 la 22:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Poti incerca si alte metode daca vrei sa renunti la fumat, o solutie ar fi terapia prin hipnoza, si sunt rezultate foarte bune
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu recomand tigara electronica. Iti recomand sa iti faci singur tigarile din tutun netratat ( gasesti pe okazii adus din ungaria ). Uneori iesi la jumtate de pret ( daca cumperi dp okazii ) si aproximativ la acelasi pret daca cumperi tutunul din magazin, o masina de facut tigari costa intre 10 si 100 ron, foite + filtre sau tuburi costa putin ( recomand tuburi ) . Tigarile ies foarte tari si cu o cantitate de gudron si monoxid de carbon destul de mica, poti spune ca iese o tigara "mai sanatoasa" ( si fumul este mai placut ).

Dupa 20 de ani la 1-2 pachete pe zi este greu sa te lasi, posibil nu este dependenta de nicotina ci obisnuinta de a fuma dar nu este imposibil. Poti incerca cum a zis lovelife, prin hipnoza...sau auto-impunere, sa ii impui sub-constientului tau ca tigara este rea. De ex gaseste un lichid care sa nu iti faca rau si sa nu iti placa, ex otet, si incearca sa fumezi mai rar...cand simti nevoia sa fumezi, bei cateva guri de otet. Eu am folosit apa cu sare si am scapat de dependenta dar nu am scapat de obisnuinta de a fuma iar in maxim 2 luni intr-un moment de slabiciune m-am apucat iar. Totusi, daca vrei sa iti faci vointa fa un control la plamani si dentist si vezi ce iti spune, s-ar putea ca vestile care le primesti sa fie bune ( mama fumeaza ca tine si are plamanii buni ) sau ar putea sa gaseasca ceva mai rau si asta sa te motiveze.

Sper ca te-am ajutat si nu te-am incurcat.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Suma viciilor e constanta Te lasi de tutun si dai in altele. Tutunul netratat e imputit rau de tot Din ungaria recomand austin albastru sau rosu. Tuburile cu filtru nu conteaza la gust.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Da, nu conteaza la gust, dar se incarca mai usor.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    Nu recomand tigara electronica. Iti recomand sa iti faci singur tigarile din tutun netratat

poti spune ca iese o tigara "mai sanatoasa" ( si fumul este mai placut ).
    De ce nu recomanzi tigara electornica? Adu niste argumente daca dai un sfat asa serios cum ar fi "e mai buna tigara din tutun netratat decat aia electronica".

@1nesco - cine ti-a zis ca suma viciilor e constanta te-a mintit.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand (sau schimb) link/ baner site tigara electronica
    De Mihai_Is în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2014, 19:09
  2. [Vand] tigara-electronica,info
    De tymbark în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:42
  3. Putina electronica
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9