"Dizpozitiv, Accesibilitate, Accesorii, Birou..". Pff, eu nu stiu cum reusiti sa lucrati cu linux in limba romana. Eu nici dupa atatia ani n-am reusit sa ma adaptez. Mi se par de o ciudatenie maxima traducerile..![]()
"Dizpozitiv, Accesibilitate, Accesorii, Birou..". Pff, eu nu stiu cum reusiti sa lucrati cu linux in limba romana. Eu nici dupa atatia ani n-am reusit sa ma adaptez. Mi se par de o ciudatenie maxima traducerile..![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu v-aș mai recomanda să aruncați un ochi și pe
ZorinOS - seamănă binișor cu XP
Puppy Linux - foarte prietenos cu resursele.
.:|:.
Knoppix si Puppy nu prea sunt de instalat. Sunt mai mult de rulat de pe CD. N-am intalnit pe nimeni care sa le fi instalat pe hard.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Offtopic
O alternativa la google docs unde sa imi tin documentele de genul tabele xls si documente si sa le editez online, eventual share stiti? Vreau sa renunt pe cat este posibil la orice unealta google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am dat peste ceva interesant, nu stiam ca exista asa ceva, ReactOS Project un sistem de operare facut de la 0 sa semene exact ca si windows si se pot rula programe de windows pe el, daca am timp zilele astea o sa-l incerc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)