Ma tot bate gandul sa comercializez tablete ieftine, chinezesti, de la branduri mai putin cunoscute. Cu totii stim ca in Romania se vand foarte multe tablete, in special cele foarte ieftine fiind cumparate de catre parinti pentru copii, din pricina presiunilor si dorintei acestora din urma, de a fi in pas cu moda.
Am cautat pe multe siteuri din China variante ieftine de tablete si am gasit o oferta diversificata, insa, am inteles ca pretul real la care ajunge tableta in tara este mult mai mare decat cel specificat pe siteurile chinezesti. Mai exact, la pretul tabletei se adauga transportul, dupa care, se platesc taxele tva si cele vamale pe toata suma. Unii spun ca se pot fenta aceste taxe declarand o valoare mai mica a coletului, dar si in cazul pierderii/deteriorarii acestuia despagubirile vor fi la sima declarata.
O alta varianta ar fi sa cumpar de la depozitele engross din tara, unde chinezii comercializeaza produse aduse de ei, din china.
A incercat cineva un astfel de business, indiferent de produsele vandute? Credeti ca se merita o astfel de activitate? Ce potential ar avea?
Multumesc!

Răspunde cu citat