Postat în original de haos Rezolvaram punctul 11, deci n-ai pisica acasa, mai avem 19 puncte. Papagali ai? Da, pe tine si inca cativa de mai sus. Mishu e papagalul nr. 1.
Postat în original de afterglow/diana Da, pe tine si inca cativa de mai sus. Mishu e papagalul nr. 1. Bai, stai asa ca acu incepe sa devina treaba serioasa Pai de ce tocmai Mishu sa fie nr 1? Vali D e nr 1, stie toata tara.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Postat în original de haos Bai, stai asa ca acu incepe sa devina treaba serioasa Pai de ce tocmai Mishu sa fie nr 1? Vali D e nr 1, stie toata tara. Probabil traieste in thailanda
Vand Advertoriale (pr 5)
Postat în original de afterglow/diana Da, pe tine si inca cativa de mai sus. Mishu e papagalul nr. 1. Bine ma, eu vreu sa te ajut si tu ma faci papagal? Si inca papagalul nr.1, nu orice papagal? Inca n-ai aflat ca sunt cel mai suparacios de pe forumul asta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Reguli Forum