Pentru asemenea topic nu merita sa pui linkuri inteligente. Nici sfaturile serioase nu stiu daca sunt luate in seama.
Ma intreb totusi, daca te-a facut papagal, inseamna ca n-o deranjaza sa va conversati dandu-va nume de animale. Foloseste-ti imaginatia la fiecare postare![]()
Trust, but verify.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ok, o bere pentru toti cei care au cerut. Varsata in cap, ca sa va racoriti nitel, iar pt. Robyroy 10 beri varsate in cap ca la el e carnaval in cap.![]()
Normal, persoana apelata a raspuns, dar nu vorbea. Iar tu auzeai ce se intampla in casa.
SENZATIONAL! ESTI ASCULTATA!
Ai sunat acasa si ai auzit ce se intampla in casa in momentul cand s-a ridicat receptorul. Unde e treaba cu ascultatu'?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunteti cu capu multi de pe-aici si sunteti cu capu rau, nu asa oleaca. Inchideti topicul asta si gata, ca oricum nu va arde decat de flame. Inchideti barul ca ati baut prea mult.
Mie mi se imtampla invers: mereu vorbesc si nu ma asculta nimeni.
Pentru asta ce solutii aveti?
Ai sunat acasa si ai auzit zgomote din casa. Care e treaba cu ascultatu' ca tot nu-s lamurit?
Ce au zis cei de la DIICOT? Ce au facut cu sesizarea?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)