Rog un administrator sa ne furnizeze IP, daca nu vrea sa vorbeasca cu noi macar s-o oputem asculta.
Rog un administrator sa ne furnizeze IP, daca nu vrea sa vorbeasca cu noi macar s-o oputem asculta.
Retired
Daca intradevar esti interesata de SEO si vrei sa oferi sau sa primesti informatii nu pleca, mai ramai pe aici si recapata increderea comunitatii.
Ei sa recapete increderea mea, nu eu pe-a lor. Nu ma intereseaza comunitatea asta, atata timp cat e lipsita in mare de bun simt si nu au un limbaj adecvat, ca doar asa scrie in regulamentul Seopedia, ca nu au voie sa faca afirmatii malitioase sau sa dea dovada de lipsa de bun simt. Nu trebuia sa revin pe forumul asta.
Atat timp cat ii faci papagali pe diversi membri, cum ai vrea sa te trateze? Sa te ia in serios? Cum se raspunde la lipsa de bun simt? Intorcand si celalalt obraz? Prea putini crestini adevarati pe aici.
Incearca pe CrestinOrtodox.ro, s-ar putea sa ai succes. Deschide un topic cu titlul "bruierea dispozitivelor de ascultare prin rugaciune". Sigur sigur 100% o sa ai ce invata.
Trust, but verify.
Ma bag si eu pe fir... e cineva aici?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)