Ei bine da, Romarg si-a tras blog... Blog unde o domnisoara, cred, ne spune cum isi doreste ea sa ajunga pe culmi cu romargu' ... Ceea ce ii dorim si noi, in special Cristi, cred...
PS
Ma simt aiurea... numai eu nu am blog...![]()
Ei bine da, Romarg si-a tras blog... Blog unde o domnisoara, cred, ne spune cum isi doreste ea sa ajunga pe culmi cu romargu' ... Ceea ce ii dorim si noi, in special Cristi, cred...
PS
Ma simt aiurea... numai eu nu am blog...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Foarte tare, laser as putea spune.
P.S.: Toto, sunt alaturi de tine la treaba cu blogulmi-am facut vreo 3 designuri pana acum, dar mi-a fost lene sau n-am avut vreme sa le implementez in Wordpress. Si am tot amanat sa ma apuc sa scriu...
Ar trebui sa ne facm si noi un blog... "Blogul celor fara blog!"
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Imi dau concediu de pe 23 Dec si gasesc eu 1 zi sa termin blogul.Vreau sa il lansez pe 1 ian 2007![]()
La partea cu design-ul subcriu. Nu mi-am gasit inca "imaginea" dorita, insa de aseara m-am apucat de scris. Probabil sub influenta "calmantelor"... dar cam asta a iesit.![]()
M-am tot gandit... cum sa fac... si pana la urma am ales sa scriu in engleza. Un fel de exercitiu pe cand voi lansa blog-ul firmei. Blog-ul firmei va avea si o versiune in limba Romana. Dar deja am intrat pe offtopic.
Totusi, mai am ceva de spus. Ti-am promis acu' cateva luni, ca la lansarea blog-ului meu am sa fac un review la Murfi Bookmarks. Din pacate, nu am putut face asta, deoarece link-ul de "Am uitat parola" nu functioneaza. Can you help? Ca mi-am reinstalat sistemul. (Mda... puteam face un alt cont, dar am preferat sa-l "recuperez" pe cel vechi).
Later edit: Dupa jdemii de incercari, mi-am gasit userul si parola. So get ready for your review.
Toto...iti poti face pe Seopedia..daca vrei sa iti impartasesti experienta SEO. Asta o pot face toti userii (aproximativ toti) care au experienta in Seo si au ce spune.
E un alt proiect mai vechi Seopedia...care a murit in fasa.
Cat despre blogul Romarg... foarte bine ca si-au facut. Cei care au ce scrie/spune ar trebui sa aibe blog.
Bine nu neaparat ar trebui sa faca parte din greu accesibila blogosfera mondena plina cu celebritati.
Dar celebru te faci singur..prin ceea ce faci si spui.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Si-au tras blog ?
Oare pe ce il vor hosta pe viitor ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
stiu cit de frustrant poate fi sa nu-ti mearga serverul, chiar acum citeva zile mi-am mutat alte site-uri pe hostgator de data aceasta (a doua incercare aici)... insa nu mai fiti rautacioosi la adresa romarg, oamenii incearca sa se schimbe cred. de cind mi-au mutat siteul pe alt server merge totul f. bine, iar raspuns la mailuri primesc in 15 min.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)