Postat în original de
Ciufy Florin
Dacă ai ști câte modalități de ați crea sau a crește afacerea ta îți vor oferii..nu ai mai fi așa. (dar nu poți ști pentru că nu ai acces)
Eu oricum am VIP și membru lider, așa că nu te oblig eu pe tine să fii invitat..eu doar am încercat să ofer o metodă de ați câștiga banii in viitorul apropiat foarte bine și usor.
Nu înteleg un lucru...dacă nu îti place acest ”Subiect” de ce postezi..ce crezi că rezolvi..eu zic să ne întelegem bine ca o familie...pentru că eu asta am crezut despre SeoPedia, și încă cred.
Ciufy, nu ti se pare ciudat ca tu esti VIP si lider?
Ce merita "ascunse" ai pentru acest statut? Este o intrebare destul de importanta. Daca nu ai nici un merit deosebit, inseamna ca ceva PUTE RAU.
Daca in schimb esti "cineva" sau "ceva", atunci ar trebui sa ne impartasesti si noua, muritorilor de rand, pentru ca este posibil sa incercam inutil sa batem de 6 ori la usa, nu putem ajunge VIP sau LIDER.
In schimb daca toata poveste este un PARȚ, atunci da-mi voie sa-ti cer sa parasesti forumul, acum cand ai statut de VIP.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.