Salut tutoror,
Am descoperit o platformă realizată de Google Inc. si AOL (Director General Executiv Frank Codina), această platformă este in faza BETA ei o numesc (start-up) si este inchis pentru public.
Am fost invitat de un prieten spaniol de aici gratis am avut mare noroc.
La ce folosește?
Ei bine, acestă platformă este destinată întepreinzătorilor și a tutoror persoanelor care vor să devină ceva bun și măreț în viitor.
Vă voi spune adevarul să nu ziceți după că v-am mințit sau mai știu eu ce.
Pur si simplu dupa ce ai fost invitat de o persoană tu vei invita alte 6 persoane si sa incepi sa câștigi bani.
Daca vei invita 6 persoane vei avea acces la sala VIP de pe această platformă și vei afla tot ce se întampla si cum evoluționează, de asemenea iti vor oferi mult mai multe poți câștiga mii de euro și nu exagerez!
Puteti intra pe această pagina nurse[dot]com și să afli mai multe, dar nu vei afla totul pentru că nu ai acces după ce vei confirma invitația ta vei afla un alt video care iți va explica cum să continui,ce beneficii vei avea și ce fel de viitor vor avea ei cu această platformă, o sa vedeți că toată lumea o să vorbească de ea, pur și simplu o să vedeți că in 2 ani maxim vor ajunge mai mari ca Linkedin.
Eu am primit 6 invitații gratis, așa cum vei primii și tu ca să îți inviți prietenii.
Cum procedez?
Care este interesant să îmi lase ce apare în imaginea de mai jos. (numărul de telefon nu este necesar pentru că deocamdată nu este WORLD-WIDE, dar în curând vor fi.)
Capture.PNG
Eu zic că se merită această „acțiune” să o numim așa...pentru că vei sta în casă vei invita lume și vei câstiga zeci,sute sau pâna și mii de euro.

ahah