Nu, nu pot, ca nu's moderator si nici administrator.
Dar de curiozitate, tu chiar crezi in sistemul pe care ni-l recomanzi? Sau ai nevoie doar de afiliati?
Raspunde cat poti tu de sincer te rog.
Nu, nu pot, ca nu's moderator si nici administrator.
Dar de curiozitate, tu chiar crezi in sistemul pe care ni-l recomanzi? Sau ai nevoie doar de afiliati?
Raspunde cat poti tu de sincer te rog.
Trust, but verify.
Iti raspund foarte sincer, nu am pus link de afiliati, daca postam... venea ceva gen... ciufy(dot)neurs(dot)com dar nu am postat.
Aceasta platforma va rupe tot sincer.
Am acces VIP si am acces la tot in general adica iti explica cum sa faci bani si cum sa gasesti de munca cu algoritmul lor. Daca esti membru normal sau affiliate nu o sa faci bani niciodată cu ei.
Inca este in versiune BETA nu i-au dat drumu.
Si spun sincer am vazut videoclipurile live stream si iti explica in direct ce sa faci in sala VIP sunt superi.
Eu am incercay sa le ofer sansa celor care sunt interesati, sa aibă acces la site pentru ca dupa o sa fie numai cu bani si o sa regreti..se va vorbii peste tot de ei..o sa vedeti pentru ca lucreaza de mai bine de 2 ani Google la el (Director executiv Frank Comodeia).
Ti-ai facut-o cu mana ta, de ce te enervezi?
Proiectul nici macar nu a inceput, nu ai vazut nimic si nici nu ai castigat nimic pentru ca nu aveai cum. Faci recomandari aiurea fara nicio baza, tot ce ti s-a oferit pana acum au fost niste promisiuni...
Desi am cont pe platforma nu am vazut nimic cum ca ar fi un proiect al celor de la Google si AOL, de altfel nici cand am cautat informatii despre ei nu am gasit. Daca se dovedeste ca a fost doar o strategie a ta de a "recruta" colegi propun o pauza de la forum pentru tine.
Pana acum au fost semnale clare de sistem MLM. Se pare ca ai fi platit pentru niste servicii pe care spun ei ca oricum le faci( de exemplu review pentru o locatie)si ai fi platit... prin invitatiile respective nu se spune clar, dar ai castiga ceva de pe urma celor pe care i-ai invita.
Ce ar avea in plus platforma ar fi acele conferinte si informatii cu privire la oportunitati de afaceri, furnizori de cine stie ce produse si parca ar avea si idei de afaceri dar nu mai tin minte sigur. In orice caz, astea au fost doar promisiuni, nimic de genul asta pana acum.
Personal nu mi-au inspirat incredere pana acum, este in varianta beta dar oricum.
LE:
Este Frank Codina nu Comodeia sau ce zici tu acolo.
Ok dar nu ma enervez si am vazut tot si ce urmează,o sa descarc videoclipurile de la zona vip si am sa le incarc la care o sa va dau link sa vedeti ce au pentru viitor rezervat.
Nu o sa gasiti nimic despre ei pentru ca este inchis publicului si Frank Comodeia este CEO al acestei companii
Cum am zis si mai sus, ai vazut numai promisiuni. Zici ca esti bunica-mea cand se uita la teleshopping.
Frank Codina
@frankcodina
Entrepreneur, General Partner Home • NEURS Capital
Miami, Florida USA
Ciufy, nu ti se pare ciudat ca tu esti VIP si lider?
Ce merita "ascunse" ai pentru acest statut? Este o intrebare destul de importanta. Daca nu ai nici un merit deosebit, inseamna ca ceva PUTE RAU.
Daca in schimb esti "cineva" sau "ceva", atunci ar trebui sa ne impartasesti si noua, muritorilor de rand, pentru ca este posibil sa incercam inutil sa batem de 6 ori la usa, nu putem ajunge VIP sau LIDER.
In schimb daca toata poveste este un PARȚ, atunci da-mi voie sa-ti cer sa parasesti forumul, acum cand ai statut de VIP.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ok vreauuu BAN !
Cand o sa devii vip o sa ai acces la videoclipurile care te invata cum sa procedezi cand va fi platforma gata.
Iar membru lider trb sa platesti odata pe an iar dupa o sa fi plătit anual adica nu vei pierde acei bani niciodata si vei putea găsi joburibsau sa favi propia ta afacere cu ei. ..te si ajuta le ceri cat ai nevoie si faci un test on-line iar daca ei vede ca meriti iti va oferii suma si te va ajuta pe tine si firma ta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)