Second hand: In functie de necesitati, cu 500 lei poate lua un sistem considerat beton in urma cu 5 ani. Prin primavara am luat un super-sistem cu 200 lei. Perfect pt internet, aplicatii office casnice, vazut filme si foto.
Second hand: In functie de necesitati, cu 500 lei poate lua un sistem considerat beton in urma cu 5 ani. Prin primavara am luat un super-sistem cu 200 lei. Perfect pt internet, aplicatii office casnice, vazut filme si foto.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Word si excel90% din amici vor sa le instalez doar atat. Chiar si eu, in plus folosesc frontpage
Vechiul meu desktop din 2006 rezista cu brio
![]()
Mi se spunea 1nesco
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bre eu nu am fantezii din astea, ca nu e pt mine sistemul. Iar juniorul (fratele) e o persoana non tehnica. Daca il bag in mac, ma injura vreo doua saptamani si imi face compul guler![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Offtopic, ca am vazut mai sus: care maguri online asambleaza componentele gratuit sau contra unei sume decente? Ca eu nu am gasit cand cautam.
Mi se spunea 1nesco
@1nesco, PC Garage asambleaza sistemul, dar contra-cost.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)