Multumesc tuturor.
Multumesc tuturor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Un laptop la banii astia e chiar low-end. Si chiar daca ar gasi cu aceleasi specificatii ca pe desktop, componentele de laptop sunt mult mai slabe, chiar daca au acelasi nume de cod.
Conteaza doar daca vrea sa se joace la rezolutie Full HD, dar poate seta rezolutia jocului la 1280x720 sau asemanatoare si va fi mult mai ok.
Eu recomand sa comande piesele separat, pentru ca e mai ieftin decat sa cumpere unul branduit. Multe magazine online il asambleaza gratis, deci nu e o problema.
Uite recomandarea mea:
![]()
O alegere perfecta.
Sau, gata asamblat si nu mai pierzi timp cu pasta termoconductoare, surubele, cablaraie... Sistem IT MYRIA LIVEV26, Intel Core i3-3240 3.4GHz, 6GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3, Linux | ALTEX = 1700 lei. Am luat acum 2-3 luni versiunea cu gt 620 si 500 hd si nu regret (era botezat cu 13) la acelasi pret. Tot de la altex de diferenta pana la 2000 am luat si jocuri care sigur ma tin pana la pasteEventual mai cauta versiuni cu i5 sau i7 care au in procesor puterea de procesare a unei placi video dedicate de genul celor amintite (620-630), cu riscul de a mai pierde 3 zile de documentare
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu recomand configuratia de mai jos, posibil cu componente de la mediadot / azerty sa iesi cat mai aproape de 1500 lei. Placa video integrata in procesor se descurca in jocuri noi si cand nu mai face fata se poate pune o dedicata.
Nu recomand sistemele gata facute pentru ca se pun componente de calitate mai proasta, in general ce nu se vinde.
![]()
@all, multumesc mult![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
la final sa ne spui si noua ce ai luat, daca se poate bineinteles
Pun si eu recomandarea mea mai jos.
Am mers pe Haswell, grafica integrata, 8GB RAM, am ales placa de baza si carcasa sa fie mai mici (sa stea pe birou, nu dedesubt, in praf) dar sa aiba totusi si VGA si HDMI si suficienta putere sa duca aceste componente. La HDD se mai poate umbla, nu's convins ca e o alegere buna pentru ca nu folosesc asa ceva, iar in cazul asta un SSd nu intra in suma.
Bonus, in comanda mai sunt si cadouri: un mouse gaming, o licenta de bitdefender pe un an si un joc de strategie, ceva Rome.. something.
PS: am ales un magazin random, nu e cel mai ieftin. Cred ca reusesti sa te incadrezi in 1500 cu recomandarea mea daca te uiti atent pe la toti.
Trust, but verify.
@Dan, e ok, nu e problema 60 de lei in plus![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)