Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Business Online

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit

In china am vazut multe lucruri, am fost fascinat de diferentele uriase de pret, de acolo si din europa, am vizitat fabrici, producatori, targuri de produse, si zone comerciale, sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am vazut la noi in tara. Legat de prima mea idee, cu accesori pentru telefoane, am vazut ca e concurenta, voi analiza mai bine piata pentru corpuri de iluminat solare, un amic, a importat in belgia acum o luna 2000 de bucati, deja a vandut jumatate. Orice sfat sau idee sunt bine venite.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de midanius Vezi Post
    In china am vazut multe lucruri, am fost fascinat de diferentele uriase de pret, de acolo si din europa, am vizitat fabrici, producatori, targuri de produse, si zone comerciale, sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am vazut la noi in tara. Legat de prima mea idee, cu accesori pentru telefoane, am vazut ca e concurenta, voi analiza mai bine piata pentru corpuri de iluminat solare, un amic, a importat in belgia acum o luna 2000 de bucati, deja a vandut jumatate. Orice sfat sau idee sunt bine venite.
    De ce nu faci un sistem de afiliere, pentru a vedea daca se merita in Romania? astfel investia este mult mai mica urmand ca tu sa promovezi pentru inceput marfa concurentei.
    Probabil singura problema ar ramane faptul ca rezultatul nu se poate observa tocmai rapid.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

am fost fascinat de diferentele uriase de pret, de acolo si din europa
    dupa ce adaugi vama, tva, transport, pierderi / risc, depozitare, vanzare, etc + marja profit.. diferenta e inca fascinanta?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit

Ciprian, cred ai dreptate, e posibil ca fascinatia sa dispara

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Ciprian, cred ai dreptate, e posibil ca fascinatia sa dispara
    Iti garantez ca dispare, am gasit in RM un produs [nu spuncare, dar cu o nisa perfecta pe ro], am incercat sa fac legal tot, am deschis panba si firma in MD, sa fie mai usor, eu vand, eu cumpar, cand am tras linie, vama, bla bla, ieseam cu 1% mai scump ca in Romania! Pam pam! Iar in MD era la jumatate de pret fata de cel mai mic pret din RO, poate intraastoa in Schengen odata cu noi sa scapam de vame! O afacere legala si cinstita, cam greu sa aduca si profit mare, doar sa ai o idee de geniu - eu nu am! Oricum, nu te grabi cu banii, asa am facut eu cu HU, acum nu pot vinde casa de acolo si sa iau ceva in RO de banii aia, de trecut vama cu mult paprika nu renteza, cu putin nu ai profit ... deci ... nu te grabi! Daca e sa iasa ceva, iese si mai tarziu.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit

Rapsodia, sunt patit, cel putin 3 business-uri in care am bagat bani, si am ramas doar cu bagat-ul, stiu ce zici. In nici un caz nu ma grabesc, prospectez piata, intreb in stanga si in dreapta.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Cred ca ai avea sanse mai mari de reusita cu un business invers: sa vinzi in China. Cu o economie care duduie, chinezii sunt mari amatori de materii prime. Pe la noi inca se mai numesc deseuri. Am cunoscut in urma cu 3-4 ani oameni care aveau succes cu astfel de afaceri.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

daca poti face un site cu produse sau servicii pt care poti avea exclusivitate din china sau pentru care poti crea o nisa sau piata unde sa nu poti fi "calcat imediat in picioare de noi concurenti cu preturi dumping", atunci pe termen mediu si lung vei avea succes

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Tind sa cred ca afacerea cu import de produse din China functioneaza doar in doua variante:
    1. La nivel foarte mic, sa iei doar cateva bucati per colet ca sa ai sanse mai mari de a scapa de vama si tva. Vanzarea ar fi indicat sa o faci pe platforme de anunturi ca sa nu mai investesti in site. Din start aceasta idee pica intrucat e doar o afacere pentru copii prin care si.ar putea rotunji veniturile.
    2. La nivel foarte mare, sa importi ceva care chiar se vinde, dar sa ai depozite proprii, cantitati industriale. Asa cred ca ar merge.

Ai putea incerca sa importi produse din alte tari. Pe mine chiar ma bate gandul sa ma interesez acum despre o afacere cu masline din diverse sortimente, import grecia. Din cate stiu, la marfurile aduse din grecia nu se platesc vama si tva, cel putin asa mi-a spus un amic care a adus cateva transporturi de acolo.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Raspunsul il ai doar tu. A pus Puthre o intrebare foarte buna dar se pare ca a trecut neobservata. La ce te pricepi? Ce facultate ai terminat? Eu de aici as incepe cautarile pentru afaceri online.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Automatizare business online
    De 2dor în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th November 2013, 14:51
  2. eMAG investeste 500,000 EUR in primul MBA de business online din Romania
    De iSKY în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th November 2013, 00:08
  3. Cum dezvolti un business online
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th December 2012, 16:31
  4. Business Card Online
    De silcamataru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th September 2010, 15:27
  5. Invitatie Online Business Forum
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th November 2009, 16:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •