Ce parere aveti despre Best China Electronics Products Online Shopping Store - Free Shipping & High Quality ? Am vazut reclame de 3-4 zile incontinuu pe youtube promovandu-i. A cumparat cineva de la ei ? As dori sa cumpar cate ceva...
Ce parere aveti despre Best China Electronics Products Online Shopping Store - Free Shipping & High Quality ? Am vazut reclame de 3-4 zile incontinuu pe youtube promovandu-i. A cumparat cineva de la ei ? As dori sa cumpar cate ceva...
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Lucruri de proasta calitate, un prieten a comandat cate ceva, vroia sa faca o afacere, dar a renuntat.
Am un Blog
Salut,
Am cumparat de la ei de 4-5 ori.
- coletele ajung in ~3 saptamani;
- in cazul in care esti nemultumit poti returna produsul, iar banii intra sub forma de voucher sau tii da inapoi;
- isi respecta clientii mult mai bine decat o fac unele magazine de la noi;
Experienta mea:
- casti calitate proaste / return;
- ceasuri(de mana) bune in raport calitate/pret;
- la alte produse cumparate nu am avut probleme;
Deci nu ai ce pierde.
Ultima modificare făcută de ionutzz23; 10th October 2013 la 02:31.
O idee iti poate schimba viitorul...
@Fium ..ce a cumparat?
Legat de tablete ? stiti ceva , sunt bune ? Daca da, ce firma din acelea?
Ultima modificare făcută de Ionut D; 10th October 2013 la 08:09.
Accesorii auto, se vroia un magazin online cu aceste produse...insa nu au calitate, unul din produsele cumparate DVD Player (HFK-685 Car DVD Player with 7" Motorized TFT LCD Monitor 229 $) , pe langa carcasa de plastic de proasta calitate, functioneaza cu intarzieri si aceasta fara sa fie o problema tehnica, cat priveste returul trebuie sa ai in vedere si costurile de transport.
Parerea mea e ca nu se merita, acum depinde si ce vrei sa cumperi, daca vrei sa aduci incarcatoare pentru telefoane e ok, sunt similare cu ce gasesti prin piete sau magazinele mai mici.
Am un Blog
De ce nu incerci sa cumperi de pe aliexpress.com? Acolo poti sa vezi calificativele primite de vanzator, comentariile celor ce au cumparat. Mi se pare cel mai complet site pentru import din china. Spor.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Eu personal am cumparat de la chinezi tableta, Marca Ainol - Ainol Novo 7 Crystal 2 Quad Core - si sunt super incantat de calitate/pret. Probabil ca acum nu se mai gaseste (Ainol schimba repede modelele...).
Problema poti sa ai cu garantia- daca se strica tu tre sa platesti transportul inapoi, ceea ce va fi mai mult decat tableta in sine - asta e politica unde cumpar eu.
HotItem A20X 7" Android 4.2.2 Dual Core A20 1.2GHz Tablet PC with Auto Screenshot, HDMI & Capacitive Touch (4GB) (Black) | CE0425B
si Aliexpress.com : Buy Gooweel A20X 7inch tablet pc Allwinner A20 Dual Core 5 point capacitive Screen android 4.2 512MB 4GB Dual camera WiFi HDMI OTG from Reliable a20 battery suppliers on Gooweel Industrial Limited , ce sa aleg ?
HotItem A20X 7" Android 4.2.2 Dual Core A20 1.2GHz Tablet PC with Auto Screenshot, HDMI & Capacitive Touch (4GB) (Black) | CE0425B
si Aliexpress.com : Buy Gooweel A20X 7inch tablet pc Allwinner A20 Dual Core 5 point capacitive Screen android 4.2 512MB 4GB Dual camera WiFi HDMI OTG from Reliable a20 battery suppliers on Gooweel Industrial Limited , ce sa aleg ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)