Da din ce am vazut multi si-au dat adresa aproximativa, adresa de email, pagina de FB, nr tel, starea matrimoniala, calificarea, locul de munca etc
Din definitia se intelege ca datele personale sunt orice informatii care fac o persoana fizica indentificabila, nu trebuie sa dai neaparat CNP-ul ca sa poti fi indentificata) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Acea lege nu e data pentru a proteja pe noi cetateni de ideile si excesele unor Domni?
Ok imi ceri datele, dar vreau sa fiu sigur ca mi le protejezi ca ai o autorizare ca esti verificat din cand in cand ce faci cu acele date.
Acolo poate fi un rai pentru colectare de informatii pentru cei ce practica metoda "accidentul", sau pot afla daca si cand esti acasa ca sa vina in vizita, cand nu esti acasa desigur![]()
.

Răspunde cu citat