M-am inscris pe Forumul Seopedia pe data de 5.11.2010, cand aveam putin peste 17 ani. Astazi implinesc 20 iar unul dintre motivele pentru care am devenit persoana de acum sunteti voi, membri acestei comunitati. Daca utilizatorii mai noi se plang permanent de felul in care sunt tratati la inceput, eu va spun cu sinceritate ca nu am avut acest sentiment. Intotdeauna m-am simtit bine primit, respectat, si ajutat, intr-un fel sau altul, atunci cand am avut nevoie.
Sper sa nu deranjez pe nimeni; acest thread este unul in care voi incerca sa multumesc si sa remarc anumiti utilizatori care mi-au influentat viata semnificativ. Vreau sa multumesc tuturor celor cu care am discutat / colaborat de-a lungul anilor. A fost o placere, si sunt mandru sa afirm ca experientele mai putin placute aproape ca nu au existat. Inca mai am niste bani de luat de la cativa dintre voi dar nu-i asta problema, noi sa fim sanatosi!
In primul rand as vrea sa ii multumesc lui robyroy pentru ca a fost om si ca a incercat sa ma ajute atunci cand am avut nevoie chiar daca nu avea absolut nici un fel de obligatie fata de mine. Am apreciat gestul sau foarte mult si atunci, o fac si acum.
In al doilea rand as vrea sa ii multumesc lui Krumel atat pentru felul in care "vegheaza" asupra acestui forum cat si pentru protectorul ce s-a dovedit a fi atat cu mine cat si cu alti utilizatori ai acestui forum.
In al treilea rand vreau sa ii multumesc lui Dragos Bunea pentru ca a stiut cum sa-mi aplice o "palma peste ceafa" atunci cand am meritat-o. Chiar daca pe moment am fost foarte suparat si am avut reactii agresive, in momentul de fata vreau sa ii transmit ca nu ii pot reprosa nimic.
Ultimii, dar cu siguranta nu cei din urma, sunt Dan, Tom, puthre, etc. pentru tot amuzamentul oferit in anumite sectiuni ale acestui forum. Cu postarile voastre zilele mele sunt mai bune!
Multumesc tuturor! Sper sa convietuim impreuna si in noul deceniu macar la fel de bine pe cat am facut-o pana in momentul de fata!

Răspunde cu citat