Buna tuturor,
sunt Camelia din Oradea, de azi sunt printre voi, stresandu-va cu intrebari :-)
Economist de profesie dar satula de hartoage, internetul e mult mai tentant si poate cu ajutorul vostru se prinde si de mine cate ceva![]()
Buna tuturor,
sunt Camelia din Oradea, de azi sunt printre voi, stresandu-va cu intrebari :-)
Economist de profesie dar satula de hartoage, internetul e mult mai tentant si poate cu ajutorul vostru se prinde si de mine cate ceva![]()
Bine ai venit printre noi, vad ca deja iti place pe aicea :p
Boingeanu Ben
Sincer imi place chiar foarte mult, azi am citit tot ce se putea citi pe forum, dar avand in vedere ca pe vremea cand eu am fost studenta am invatat doar scheme logice tre s-o iau incetuc :-)
Salut, cami, bine (c-)ai venit.![]()
Imi e greu sa raspund "reciproc" lade azi sunt printre voi![]()
?!? citesti repede tare....azi am citit tot ce se putea citi pe forum; spor daca ti-a scapat ceva...; inclusiv daca nu.
Bine ai venit Camelia .
Sedere placuta.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Bine ai venit, Cami!
Hihi, se ingroasa randurile FMI :lol:
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Exact la asta ma gandeam si eu. Doar ca din cate am observat, au aparitii sporadice. (brandusa)
on-topic. Bine-ai venit! Bine ca ne-ai gasit.
off-topic again: cate salutari primesc feteleBaietilor abia daca li se mai raspunde <_<
Postat în original de Stelian @ Apr 10 2006, 11:05 PM) [post=13248
Hai nu fi rau, baietilor le multumim ca sunteti a]
Exact la asta ma gandeam si eu. Doar ca din cate am observat, au aparitii sporadice. (brandusa)
on-topic. Bine-ai venit! Bine ca ne-ai gasit.
off-topic again: cate salutari primesc feteleBaietilor abia daca li se mai raspunde <_<
[/QUOTE]
Hai nu fi rau, baietilor le multumim ca sunteti aici cu sfaturi pertinente :-)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)