Dane, ce treaba are usernameul in afacerea asta? Deci cum ramane cu procentul meu din afacere?![]()
Dane, ce treaba are usernameul in afacerea asta? Deci cum ramane cu procentul meu din afacere?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Deci am deviat de la subiectSi mai ciudat ca am ajuns si "vedeta" threadului. Pentru a lamurii problema : Emil-F si parca nu mai suna asa rau
(restul de usernameuri erau luate pana si alea cu xxx
)
Aprob si sustin sfatul lui Puthre. Pentru astia mai batrani, care se dau pe site-uri dubioase, numele tau suna cumva ca ceva.. Xagin, Mizda, Funaciune, Bucix... si na, nu ne putem concentra la subiect.
Noi am inteles ca te cheama Emil, e un nume frumos, dar intelege-ne si tu pe noi.
Trust, but verify.
Totuși, eu nu cred că e țeapă, sunt deja in biznis de vreo 3 săptămâni, cu o abordare unică(?) în .RO.
Normal, nu ți se pare corect să plătești ca să oferi conținut? În fond, ce contează o taxă modică, știind că o să câștigi 1000 RON/lună în FIECARE lună?
Eu, eu, eu! Dar cine plătește transportul până în Lăpuș?![]()
Am un blog personal nou.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)