Cred ca e evident ce urmeaza. Nimic nu creste la infinit.
Nu mi-as investi niciodata banii intr-un produs care e la mana hackerilor, asa cum se pare ca e acesta.
Cred ca e evident ce urmeaza. Nimic nu creste la infinit.
Nu mi-as investi niciodata banii intr-un produs care e la mana hackerilor, asa cum se pare ca e acesta.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
They want to price go down so they can buy bitcoins for milions of dollars and rise btc price to haven. So they can become richer
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Parerea mea umila este ca se pot face bani acum. Nu stiu daca maine sau la anul, dar la cat de usor e de manipulat pretul, se pot face ceva bani.
Eu nu mi-as investii banii intr-o moneda care e mai usor de falsificat (hack) decat de printat (mine).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Se fac. Doar ca serverul care face tranzactiile are lag de aproximativ 10 minute. Adica are in coada de procesat tranzactii pentru urmatoarele 10 minute. Asta inseamna ca daca faci o vanzare acum o faci la pretul de peste 10 minute, care nu stii cat va fi.
Dar daca esti disperat sa vinzi, vinzi oricum. Pe asta se bazeaza si cei care fac ddosul, se creeaza panica, lumea vinde din ce in ce mai ieftin, ei cumpara.
Caut cu jingle.ro.
Se livreaza pe discheta 5.25 sau tiparit la cerere![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)