Pagina 10 din 24 PrimulPrimul ... 8910111220 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 240

Subiect: Bitcoins si Cipru

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt recente stirile, de pe Bitcointalk https://bitcointalk.org/index.php?topic=173361.0;all

Lumea intra in panica pentru ca aproape zilnic e un atac, efectul de euforie a inceput sa treaca, e nevoie de o protectie mai mare. Fara a oferi siguranta depozitelor va fi un esec, povestile cu bitcoini furati vor crea panica, media va publica satisfacuta povestile celor ce si-au investit averea in bitcoini si au pierdut-o etc
    Inca nu e momentul ca bitcoinul sa fie in primul plan, nu e pregatit.
    Ultima modificare făcută de 100R; 12th April 2013 la 22:04.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

O super afacere pentru oamenii cu palarii negre, sparg banci usor acum, se imbogatesc uimitor de repede.
    Hackerii o sa sparga si piata acum vanzand bitcoins masiv (trebuie sa vanda prada)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Inca nu e momentul ca bitcoinul sa fie in primul plan, nu e pregatit.
    Nu are nici o legatura moneda cu siteurile hacuite.
    E ca si cum ai spune ca leii nu sunt moneda buna ca banca religiilor a dat faliment sau a cazut SAFI sau FNI. Singura vina e a celor care au ales sa-si puna bitcoins acolo sau nu si-au protejat bine conturile. Nu confunda moneda cu diverse entitati care accepta deposite si sunt "sparte". Cand iti pui banii undeva iti asumi un risc sa nu-i mai vezi, chit ca banii se cheama bitcoins, eur sau ron.
    Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    media va publica satisfacuta povestile celor ce si-au investit averea in bitcoini si au pierdut-o
    Media a publicat satisfacuta si despre bula din 2000 care era legata de internet, si totusi in 2013 se fac destul de multi bani online.
    Banii au fost pierduti de speculatori, care si-au asumat un risc. Au pierdut pe barba lor asa cum pierd la bursa si in EUR sau $ fara sa fie vina monedei.
    Caut cu jingle.ro.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Si un update din experienta personala din ultimele 2 zile:

Se pare ca Mt.Gox a devenit mai rezistent la ddos pentru ca in ultimele 24 de ore am putut sa-l folosesc practic fara probleme. In zilele trecute, cat atat Mt.Gox cat si Dwolla erau sub atac, bitcoin-ul ajunsese si la 40 euro pe bucata. Acum a inceput sa urce constant, si in acest moment este pe la 100 euro.

Mt.Gox este deosebit de important deocamdata (desi un sistem inca foarte nepus la punct) pentru ca detine 80% din piata (probabil s-a mai spus, doar mentionez din nou). In ultimele zile am incercat sa fac diverse tranzactii pe alte situri si nu prea mi-a iesit pasenta, pentru ca nu erau suficienti licitatori pentru ceea ce ofeream eu. Piata este inca foarte mica, volumul tranzactiilor zilnice e in prezent de cateva zeci de milioane usd, ceea ce este extrem de putin. Dar e de asteptat sa creasca.

Acum legat de pozitionarea logica fata de bitcoin (pe care o vad):

Fluctuatii vor fi mereu, cand e vorba de o moneda libera. Putem compara cu pretul aurului, care a crescut semnificativ in timp. Speculatii se pot face, dar nu e la fel ca pe piata de Forex, spre exemplu. Mai curand, bitcoin-ul este o moneda in care au de castigat cei care investesc pe termen lung.

Eu ma astept ca in 10-15 ani, valoarea monedei sa creasca si de 1000 de ori (sau luati o alta cifra care va convine). Dealtfel, a crescut deja in 2 luni de peste 10 ori. Motivul este foarte simplu: jumatate din toti bitcoin-ii care pot fi emisi (11.5 milioane din 21 milioane), au fost emisi deja. Iar restul for fi emisi pana aproximativ in 2140. Asta inseamna ca intreaga valoare bitcoin actuala se incadreaza undeva intre 1 si 2 miliarde euro, ceea ce este f f putin in comparatie cu total GDP mondial, estimat la 50,000 miliarde euro. O eventuala cota de piata de 10% pentru bitcoin va insemna o cresterea valorii de 10,000 ori fata de valoarea actuala.

Cu alte cuvinte, facand calculul de mai sus, daca azi investesti 2000 de euro si cumperi 20 bitcoins, in 20 ani s-ar putea sa valoreze 1-2 milioane euro, sau cine stie, poate chiar mai mult. Iar asta poate fi planul tau de pensionare. Eu zic ca merita sa risti o astfel de suma, pe o miza atat de mare. Si metoda folosita ar trebui sa fie, fire and forget. Ii cumperi cat mai devreme (azi!) si ii pastrezi, in timp ce iti vezi de viata in continuare.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    41
    Posturi
    282
    Putere Rep
    30

Implicit

Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu vad ca acum e $67, iar acum 3-4 zile era $250 parca. E cam aiurea, nici la bursa nu iti pierzi banii atat de repede. Ma tenta si pe mine sa ma documentez si sa investesc, dar cand vad ca azi creste, maine scade, parca nu-ti mai vine sa te joci cu banii. Si nu creste / scade cu 10-15%, ci cu 2-300%, si asta in doar cateva zile. Nu mi se pare deloc stabil si de incredere.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Pe mine m-ar tenta sa-mi fac un sistem pentru mining ltc, ce sistem mi-as putea face de 1000- 2000 euro? Niste sugestii pentru sistem?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Aici sunt detalii, un hash rate mai mare inseamna mai performant

https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

cu 1000 - 2000 euro nu prea are sens sa te bagi in asa ceva, pentru ca nu castigi suficient.

Pagina 10 din 24 PrimulPrimul ... 8910111220 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •