Pagina 23 din 24 PrimulPrimul ... 1321222324 UltimulUltimul
Rezultate 221 la 230 din 240

Subiect: Bitcoins si Cipru

BogdanG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    5. Dupa interventiile lui Emm si Puthre, daca eram in locul tau, citeam serios despre acest subiect, ma documentam si incercam sa inteleg. Ultima ta interventie arata ca nu te lasi. Bravos!
    Da, m-am apucat deja de citit despre bitcoin la recomandarile lui puthre, printre picaturi. E o perceptie gresita "ca nu ma las". Nu ma lupt sau cert cu nimeni.

Voi mai citi despre bitcoin, ca fapt divers.

Si voi fi mai atent la modul cum vor fi percepute comentarile mele.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna dimineata.

M-am conformat sfaturilor voastre si am citit pe tema "bitcoin".

Pentru ca nu am cunostinte tehnice sa inteleg exact de ce nu se pot produce mai mult de x bitcoins,
    nu pot contesta, pot doar sa va dau dreptate, dupa cele citite.

Vreau sa revin totusi la niste afirmatii pe care le-am facut, dar la care nu i-am mai raspuns lui Vicarious
    ca imi luasem deja stampila cu "nu ma las"

Sper sa fie interpretat ca un drept la replica si nu ca o incapatanare.

1. Vicarious:

"Nu stii cum apare inflatia, ti-a explicat emm"

emm: "Inflatia se realizeaza prin a "bate moneda" in plus, prin emisia de noi bancnote"

Emm a raspuns corect, numai ca partial. Si ca fraza si ca numar de modalitati prin care inflatia ia nastere.

Inflatia ia nastere intr-adevar prin emiterea de moneda noua, intr-un ritm mai rapid decat cresterea economica.

Inflatia poate fi atribuita unei cereri mai mari de bunuri sau servicii.

Inflatia ia nastere in momente de "penurie" de resurse.Lumea are resurse limitate iar oamenii au nevoi nelimitate,
    care se dezvolta de la o zi la alta.

2. Vicarious:

"Fraza asta este foarte incalcita... "Poate te referi la faptul ca inflatia nu poate fi "controlata" cu aceasta moneda. Ti se pare asta un lucru demn de laudat? Mie nu."
    ...Si arata gradul de confuzie in care te zbati. Deci inflatia e buna sau rea? E bine sa o combatem sau nu?"

Inflatia mica sau moderata este preferata inflatiei "zero". Acest lucru reduce severitatea unei recesiuni economice. Reduce capacitatea de "apropieri"
    de deflatie.

Inflatia nu trebuie combatuta. Trebuie controlata. Cel putin asa a fost pana in ziua de azi si asa am invatat eu.

Sunt convins si ca emm are dreptate ca vor exista cat de curand monedele electronice. Da, asistam la o revolutie fara precedent.

Dar SPER de asemenea ca monedele acestea sa nu poata fi "tiparite" de cateva 10.000 de oameni cu "macrocomputing power".

Si daca sunt anonime tranzactiile noi de unde mai aflam, cat a cheltuit Romanica pe excursiile lui Presedintescu, sau pe autostrazile lui Xulescu?
    Da, chiar, da banii cine i-a incasat?-nici asta n-o sa stim?

Ori in euro, ori in bitcoin, taxe si impozite tot vom plati (chiar si comisioane la tranzactii cu bitcoin)-don`t you worry about that.

Sper sa nu supar cu acest post pe nici unul dintre participantii la discutie.

Sunt curios ce turnura vor lua lucrurile cu bitcoin, am vazut ca deja in USA se discuta de o posibila reglementare a acestei monede.

Cu stima.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ma gag si eu
    Cum bitcoin nu apare unei populatii dintr-o regiune anume, poate ca nu putem vorbi de inflatie ci mia multe de o devalorizare a monedei, este o moneda extrem de volatila
    Valoarea monedei poate scadea daca se reduce interesul pentru ea, si pot exista mai multe cauze
    - aparitia mai multor monede virtuale, si nu conteaza ca acelea se vor numi BOBOcoins sau altfel, conteaza daca o parte dintre cei ce folosesc bitcoins vor migra catre acele monede
    - atacuti informatice din ce in ce mai frecvente, deja se fura in draci de pe computerele personale, portofele electronice, se sparg site-urile specializate, din acest punct de vedere este mult mai nesigura decat o moneda electonica oficiala (utilizarea cardului de
    debit poate fi considerata o moneda electronic)
    - cu motivatia ca sunt folosite in infractiuni mai multe tari o pot interzice prin legislatie, ceea ce ar demotiva multi oameni sa o mai foloseasca cu toate ca este destul de greu sa ii depisteze ca detin asa ceva
    - lansarea unor monede virtuale mai sigure ale diferitelor institurii oficiale
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de BogdanG Vezi Post
    ...
    Emm a raspuns corect, numai ca partial. Si ca fraza si ca numar de modalitati prin care inflatia ia nastere.
    Emm a fost corect. Punct. Nu stiu de unde ti-ai luat informatiile dar trebuie sa intelegi ca inflatia nu este un fenomen economic "natural". In natura ploua. Se intampla fara interventia cuiva. In economie cand apare inflatia, este intotdeauna interventia guvernului. Toata smecheria este ca guvernele nu recunosc ca produc inflatie si induc populatiei ideea ca este un fenomen economic "natural".

Milton Friedman, un laurat al premiului Nobel pentru economie, spune ca inflatia este o forma de taxare. Este pur si simplu o taxa ascunsa, pentru care nimeni n-a votat. "Taxation without representation".

Contrar opiniilor economistilor favorabili guvernelor, in viata reala, inflatia nu are nici un efect pozitiv. Efectele inflatiei sunt numai negative. Murray Rothbard arata aici o parte din aspectele legate de emiterea de moneda si inflatie III. Moneda .

Scoala austriaca de economie arata si cum apar crizele economice, mai ales "boom bust cycle" si de vina este intotdeauna statul si sistemul bancar. Primul care a aratat originea "boom bust cycle" a fost Ricardo care a explicat cum apare celebrele "bubbles". Ultima bula a fost cea imobiliara, in 2008 si inca resimtim efectele ei.

Este culmea ipocriziei cand vad guverne care afirma ca vor combate inflatia. Ce sa combata? Ceva cei ei produc? Este ca si cum gilda hotilor ar spune ca sunt impotriva jafurilor.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Vicarious.

Da, apar bulele, guvernele umfla realitatea cu bani la greu. Se fac din cauza omniadevarata ca niste baieti destepti...ai inteles ideea.

Ce crezi ca s-ar intampla daca nu s-ar mai elibera sau "printa" bani deloc intr-o economie existenta?

Masa monetara ar ramane la fel, asseturile ar creste. Ce se intampla?

Ce am aratat eu mai sus, lucru cu care sunt de acord si keynesienii si monetaristii este pur si simplu o legea a naturii. Numai ca nu e ploaia.

Cerere si oferta. It`s all there is to it.

Inflatia monetara e un lucru, care e cel mai des perceput si discutat. Si asa e impamantenita ideea inflatia=print more money.

De fapt problema nu e ca creste masa monetara, ci ca ea creste mai repede decat alte elemente cu care este corelata.

Asta e mecanismul in care eu cred.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de BogdanG Vezi Post
    Ce crezi ca s-ar intampla daca nu s-ar mai elibera sau "printa" bani deloc intr-o economie existenta?

Masa monetara ar ramane la fel, asseturile ar creste. Ce se intampla?
    Ar fi minunat! Nu s-ar intampla nimic grav. In mod natural ar aparea deflatia, preturile ar scadea, economia ar fi foarte stabila.

Daca nu guvernele ar emite bani si daca ar fi vorba doar despre cerere si oferta, atunci nu ar aparea niciodata inflatie. Exista perioade din istoria SUA, inainte de Razboiul Civil, cand banii erau din metale pretioase si guvernului nu-i era deloc usor sa emita moneda noua. Exista o deflatie usoara si economia era foarte stabila si in crestere.

Este amuzant sa-l aduci in discutie pe Keynes si urmasii sai, cand ei sunt cei care baga in cap guvernelor, si celor ca tine, ca inflatia este buna, ca deflatia este rea, ca statul trebuie sa intervina in economie, sa dea stimulente. Mai are alte idei ciudate, cum ca daca cresti inflatia, scazi somajul si alte gogorite.

Monetaristii sunt opusi keynesienilor si ei arata ca guvernele nasc inflatie. Nu inteleg ce spui. Despre care lucru sunt de acord monetaristii si keynesienii?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Rog respectuos un admin sa ne schimbe mie si lui Vicarious numele de utilizator in "Keynes" respectiv "Friedman" Sau sa ne faca un cont comun, for a greater good :"Kidman"

Multumesc!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Pe o alta nota, am primit noul tip de mail scam pentru naivi:

We have reached the biggest milestone in our history ⤓ over a million wallets.
    https:// blockchain .info will celebrate with some big prizes.

In October 2013, the lucky user who created the 500,000th wallet was rewarded with 10 BTC.
    Read more about this: http:// www. coindesk .com/ blockchain-winner-10btc-bitcoin-wallet

We have discovered that you created the wallet with number 1.000.000

Blockchain want to reward you with 50 BTC.

To prove that you are the rightful owner of the lucky wallet,
    please reply to this email and send us your mnemonic ( the long string of words generated randomly when your account was created)

After verification, your wallet will be credited instantly with the 50 BTC.

Thank you that you have chosen https :// blockchain.info

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Good news.

Dear MtGox Customers,

In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
    MtGox Team
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Pagina 23 din 24 PrimulPrimul ... 1321222324 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •