Citat Postat în original de BogdanG Vezi Post
Se poate, sau poate nu sunt un "early adopter" ca si tine. Iar vizavi de moneda sau currency in general, nu cred ca fac confuzii.
Cand te-am invitat sa elaborezi pe marginea afirmatiei tale "mi se pare periculoasa popularizarea acestui tip de moneda" ma gandeam ca poate ai niste argumente logice, solide, cu care sa-ti sustii afirmatia. Din pacate, te-ai grabit sa arunci o eticheta peste ceva ce nu cunosti si nu intelegi.

Interventiile tale ulterioare arata nu numai ca nu ai inteles despre bitcoin, dar ca in general nu ai cunostinte suficiente despre banii obisnuiti si despre alte fenomene economice.

1. Nu stii cum apare inflatia. Ti-a explicat Emm.

2. Nu stii cum circula banii si ce semnificatie au. Ai senzatia ca trebuie sa aiba acoperire in bunuri si servicii. Daca in seara asta Ben Bernanke vrea sa produca 1 miliard de dolari, il va produce fara nici o acoperire in bunuri si servicii, fara sa dea socoteala nimanui. Emm ti-a mai dat cateva explicatii. Iar Puthre a fost atat de succint cu "dolarul din buzunarul tau" si de clar, ca pana si un orb ar "vedea" ce vrea sa zica.

3. Fraza asta este foarte incalcita... "Poate te referi la faptul ca inflatia nu poate fi "controlata" cu aceasta moneda. Ti se pare asta un lucru demn de laudat? Mie nu."...Si arata gradul de confuzie in care te zbati. Deci inflatia e buna sau rea? E bine sa o combatem sau nu?

4. Nu ai citit despre cum se produce bitcoin si deja spui ca va fi piratat. Ai auzit de dolari falsi? Circula de mai bine de 100 de ani. Ai auzit de moneda calpa? Circula de mai bine de 2.000 de ani. Vrei sa produci bitcoin? Be my guest, te va costa mai mult curentul electric decat bitcoinul pe care il minezi.

5. Dupa interventiile lui Emm si Puthre, daca eram in locul tau, citeam serios despre acest subiect, ma documentam si incercam sa inteleg. Ultima ta interventie arata ca nu te lasi. Bravos!