Ce evidenta vrei mai mult de atat
Daca nu se iau masuri mai mult ca sigur in cativa ani google va detine cate un site din fiecare nisa..
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Mie mi se pare oarecum normal si decent sa detii primele 3 linkuri, care sunt si marcate ca fiind sponsorizate, deci utilizatorii stiu de ele. Pana la urma, este un serviciu gratuit, si scuza principala este ca trebuie sa traiasca din ceva.
"spune Almunia pentru Financial Times, sustinand ca Google isi apara in acest fel propriile produse, precum Google Maps sau Google Flight Search, ceea ce este pana intr-un anumit punct si normal."
In concluzie, este normal, dar pana la un punct, si din cate observ acel punct este reprezentat doar de suma de bani pe care o castiga. Economist de 2 bani.
Eu din cate stiam, comisiile care supravegheaza activitatea economica sau eu stiu ce, trebuie sa aibe grija ca Google sa nu detina acest monopol fara sa incalce niste reguli. A scos Yahoo sau Bing din motorul de cautare?
E ca si cum ai zice ca Protv isi promoveaza propriile produse pe postul lor de televiziune, de ex voyo.ro, eu zic ca si ei ar trebui amendati, au voie sa faca asta doar pana la un punct...
Este normal sa te legi de cei care au bani, multi vor sa puna mana pe putere si bani.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Deci voi ziceti ca e normal ca pe primele 6 pozitii sa-si tranteasca 4 video-uri youtube + google images? Google
Am luat cautarea random pt un site de-al meu, mie mi se pare nesimtire pe fata asta.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
da .. .asa zic si eu .. Propun sa folosim alt motor de cautare ...
aaa dar celelalte motoare de cautare afiseaza numai prosti ...
deci ?
Nu cred ca se va intampla nimic MAJOR atat timp cat nu sunt prea facute jocurile in spate (ma refer la programare).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)