Postat în original de
Tom
Stefania, eu sunt printre cei care nu sunt de acord cu tine. Cred ca perceptia ta despre online, afacere online, venituri din online, afiliere .... e complet gresita.
Problemele cu afiliatii sunt si vor fi forever, cu sau fara asociatie. Daca pe x magazin il doare la basca de afiliati, il doare la palarie de asociatie. Temei legal nu exista, model de business nu exista, tine de piata si de brand. Propun subiect inchis.
Cat despre razboiul tau cu kidu, e o chestie personala, si nu-si are locul in topicul asta.
Anuntul nu are legatura cu concurenta, e un anunt de job, dupa mine, slab conceput, dovada faptul ca sunt la inceput si sunt oricum depasiti de evenimente.
"conflictul de interese" cred ca e "cras" nu gras. Gras e Kidu! Si nu cred ca e conflict de interese, site-urile ti le poate studia oricine. Cred ca si 2 parale e "gras", ca si google, .......Dar oare daca sotia lui Kidu avea site-urile de afiliere, te mai deranja? NU, pentru ca nu stiai, "fapta" fiind aceeasi! Daca maine le transfera catre Dan, te mai deranjeaza? Sau e nevoie de o asociatie care sa investigheze, proprietarii site-urilor de afiliere, si angajatii pe joburi care includ in fisa postului, taskuri de afiliere? Intelegi unde bat?
"competitia" pentru altex, in cauza, nu e site-ul tau (afiliat) care ii promoveaza produsele! Cred ca vrei sa spui prea multe in acelasi timp, si le amesteci.
De fiecare data scrii cu rautate, si incerci sa "o dai" cum iti convine tie. Eu cred ca lipsa de experienta nu e un motiv pentru conspiratii si mai ales sugestii pentru o lume pe care inca nu ai inteles-o.
Da, Kidu greseste, dar nu transforma activitatea ta zilnica intr-o cautare de greseli si explicarea lor cat mai detaliata, poate, cine stie, intelege cineva ca de fapt, Kidu e vinovat de haosul din afiliere!
Sry de off.