Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Box Stefania Trandafir vs Tom vs altii

Afișare hibrid

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit Box Stefania Trandafir vs Tom vs altii

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Si acum un mic update la ceea ce am spus aseara: Eu, Dragos Bunea, nu am nici un contract semnat pe numele meu cu reteaua 2Parale sau cu un advertiser din retea, iar toate discutiile purtate de mine pe acest forum sau sub o alta forma de comunicare sunt purtate in nume propriu.

"Mai bine golan decat comunist" Vali Sterian
    Cine sa te mai inteleaga? cand spuneai "in curand voi parasi platforma 2parale in semn de protest" ?
    Comunism? Da, imi amintesc ca erau multi instigatori si multe falsuri pe vremea aia ))
    Corect fata de audienta din acest forum, este sa nu induci pe nimeni in eroare. Maine poimaine ai sa spui: Dragos Bunea? Cine este asta?...era doar un pseudonim. Pe mine m-ai lamurit definitiv, revin la prima mea impresie pe care mi-am facut-o.
    Sa ai bafta...oricine ai fi!
    "Iubeste-ti aproapele" autor....

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Sa facem revolutie, zic, dar s-o facem pe numele altei persoane fizice. Si eventual, sa facem revolutie, zic,

dar s-o facem "in curand", nu acum, ca vin sarbatorile !
    Iar te bagi in seama fara sa fii intrebat, vad ca ai ceva personal cu mine si zic sa rezolvam treaba asta cat mai repede pana nu vin sarbatoriile si trebuie sa devenim inimosi, sa uitam de cele rele si sa ne iubim aproapele.
    Iti mai spun odata, poate de data asta intelegi si nu ma mai f*** la cap cu chestiile astea: Daca nu stii ce si cum, daca nu cunosti problema, daca nu..., insemna ca habar nu ai si te bagi aiurea in seama.
    P.S. Eu nu am avut niciodata un contract semnat cu 2Parale, asta in cazul in care te roade curiozitate.
    Pace!

@Stefania - la fel ca la inceput, ma amuza atitudinea ta.
    Si da, numele meu este Dragos Bunea, cei care au colaborat cu mine stiu acest lucru
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu stiu ce aveți de impărțit dar eu personal nu mi-aș face gratuit dușmani pe un forum de webmasteri / seo, mai ales dacă aveți venituri importante din site-uri...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pt admini si moderatori:
    Daca n-ati banat-o la timp, acum isi face de cap pe forum, face caterinca, curand o sa apara si articole despre cat de prosti sunt aia de pe seopedia.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Am gandit si eu ca tine, pana am avut curiozitatea sa vad ce inseamna un afiliat manager, am cautat pe net si am gasit anuntul lui Altex:
    si mentionez doar un paragraf:
    Responsabilitati:
    Dezvoltarea programului de afiliere;
    Implementarea strategiei nationale de afiliere si monitorizarea permanenta a rezultatelor;
    Mentinerea relatiei cu partenerii afiliati;
    Elaborarea si implementarea campaniilor de marketing online – prin afiliere;
    Monitorizarea activitatilor afiliatilor si a indicatorilor de performanta;
    Analiza rezultatelor pe fiecare partener in parte;
    Monitorizarea activitatilor competitiei pe zona de afiliere;

Afiliat managerul, cand aproba un afiliat in sistem, ii studiaza portofoliul de site-uri, in primul rand. De ce sa vada un coleg afiliat siteurile mele? Este un conflict de interese gras!!!
    Apoi cum crezi ca face "Monitorizarea activitatilor competitiei"? Cine promoveaza competitia? afiliatii! Cum poti sa-i studiezi?...si va las pe voi sa mergeti cu imaginatia mai departe.
    De aici: Afiliere Emag ProfitShare

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Stefania, eu sunt printre cei care nu sunt de acord cu tine. Cred ca perceptia ta despre online, afacere online, venituri din online, afiliere .... e complet gresita.

Problemele cu afiliatii sunt si vor fi forever, cu sau fara asociatie. Daca pe x magazin il doare la basca de afiliati, il doare la palarie de asociatie. Temei legal nu exista, model de business nu exista, tine de piata si de brand. Propun subiect inchis.

Cat despre razboiul tau cu kidu, e o chestie personala, si nu-si are locul in topicul asta.

Anuntul nu are legatura cu concurenta, e un anunt de job, dupa mine, slab conceput, dovada faptul ca sunt la inceput si sunt oricum depasiti de evenimente.

"conflictul de interese" cred ca e "cras" nu gras. Gras e Kidu! Si nu cred ca e conflict de interese, site-urile ti le poate studia oricine. Cred ca si 2 parale e "gras", ca si google, .......Dar oare daca sotia lui Kidu avea site-urile de afiliere, te mai deranja? NU, pentru ca nu stiai, "fapta" fiind aceeasi! Daca maine le transfera catre Dan, te mai deranjeaza? Sau e nevoie de o asociatie care sa investigheze, proprietarii site-urilor de afiliere, si angajatii pe joburi care includ in fisa postului, taskuri de afiliere? Intelegi unde bat?

"competitia" pentru altex, in cauza, nu e site-ul tau (afiliat) care ii promoveaza produsele! Cred ca vrei sa spui prea multe in acelasi timp, si le amesteci.

De fiecare data scrii cu rautate, si incerci sa "o dai" cum iti convine tie. Eu cred ca lipsa de experienta nu e un motiv pentru conspiratii si mai ales sugestii pentru o lume pe care inca nu ai inteles-o.

Da, Kidu greseste, dar nu transforma activitatea ta zilnica intr-o cautare de greseli si explicarea lor cat mai detaliata, poate, cine stie, intelege cineva ca de fapt, Kidu e vinovat de haosul din afiliere!

Sry de off.
    O sa incerc sa le adaug aici, ca sa nu pierzi sirul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Acum desfac punga de popcorn. Let's go!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

AM si eu nevoie de motivatia ta, pentru Negativul din postul de aici: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Nu ma deranjeaza negativul, am avut sute, dar vreau sa-ti demonstrez "rautatea" si faptul ca nu te intereseaza sa "construiesti" ceva, cauti doar "greseli" in regulamente, greseli de "moralitate", gramaticale...... fara sa te ajute nici pe tine, nici pe noi. Cauti doar motive sa te "descarci" pe ceilalti!

Iti promit ca-ti raspund cu argumente, daca imi explici cu argumente, de ce ai considerat ca postul meu e inutil.

Multumesc frumos.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Informatiile de pe acest site nu se copieaza. :-"

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Informatiile de pe acest site nu se copieaza. :-"
    Jura-te.

Pot sa fac si eu box cu relansat pe topicul vostru?
    Trust, but verify.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Ca fapt divers,
    daca dau un rating negativ la Stefania, ma trezesc la randul meu cu un rating negativ pentru un post general, de la ea.

Exista vreo modalitate prin care i s-ar putea anula acest drept de a da rating?

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •