Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Caut content writer, sugestii si recomandari.

Vizualizare arbore

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vārstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat īn original de Dragos Nicu Vezi Post
    Cu tot respectul imi pot justifica offtopicul, sunt zeci de persoane saptamanal care cauta content writeri pentru diferite task-uri, nici unul dintre ei (sau foarte rar) nu deschid un thread anume pentru a cere recomandari sau chestii de genul. Ideea era ca tu esti si cu 2 bulinute rosii si ai si cele mai mari pretentii si preludii (povesti peste povesti, vorbe peste vorbe.. mai putin fapte). Sunt persoane vechi, cu reputatie pozitiva care n-au nevoie de recomandari intr-un mod public aiurea.

Scuze daca ti-am stricat topicul, dar ma simteam nevoit sa-mi exprim parerea fata de offtopicul meu. Forumul se polueaza cu topicuri de genul, nu cred ca te-a deranjat asa mult un reply offtopic constructiv.
    Suntem in bar, lobby... am deschis acest thread pentru ca am dreptul si vreau sa gasesc un colaborator pentru content writing nu doar pentru acest site, ci si pentru viitoarele proiecte. Nu vreau sa patesc ca ceilalti de pe forum care au contactat direct persoanele care aveaut tot felul de oferte, i-au platit sau nu si nu si-au dus treaba la bun sfarsit.

Din punctul meu de vedere e un topic bun nu doar pentru mine ci si in viitor pentru cei care-si cauta contet writeri. Iar reputatia mea nu are nici o importanta, avand in vedere cum se primeste reputatia pe forum. O sa apara aici oricum cu cine voi calobora in final si cum a decurs. Postarea ta e aiurea, dar nu ma deranjeaza deloc.

O duminica faina!
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 4th November 2012 la 12:42. Motiv: mentiune

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Caut] Content writer EN
    De Vali D īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th July 2012, 21:54
  2. Caut content writer
    De filip.camara īn forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 16:34
  3. Caut content writer
    De Ing3ras īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 3