Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Caut content writer, sugestii si recomandari.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

@crt: asa e

@restul: Daca tot primesc red si eu pe mentiunea ca "n-ai dreptate" de ce nu te semnezi sa stiu si eu cu cine am o parere contra? Mersi
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    364
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut,

Nimeni nu-ti poate recomanda un content writer bun, bun pentru tine. Fiecare persoana gandeste diferit un task, astfel daca eu lucrez cu writerul x, poate pentru tine x nu mai lucreaza asa bine, dar pentru mine face o treaba excelenta. La fel cum am vazut in lista lui Roby, unii aveau A si poate ar fii meritat din punctul meu de vedere B, iar alti invers, fiecare persoana incearca sa-si gaseasca un writer pe ideeile lui, asta pentru a scrie cum vrea el.

Per total, cum a zis crt, singurele persoane care pot sa-ti recomande un writer bun, nu exista. Tu esti acela care trebuie sa caute, sa bage ochii prin portofolii, prin articole, sa pierd 3-4 ore intr-o zi sau doua sa-ti cauti un writer care sa se ridice la standardele tale.

Cat despre ceea ce a zis Dragos, bine punctat. Nici tu nu ai avut nici o recomandare si nici nu ai un feedback bun din partea platformei, reputatiile sunt in proportie de 80-90% adevarate.
    tosin.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data īnscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vārstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Nisa este dating articolele vor fi in limba romana.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Astept in continuare pana marti seara si alte propuneri de la content writeri. Pana acum favorit palaghianu si echipa

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data īnscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

michelle, exista o sectiune speciala ptr colaboratori, oferte si alte initiative cu caracter comercial. Prin topicul asta tu incerci sa o eviti ptr ca nu ai indeajunsa reputatie.
    Intrebarea mea e: ti se pare normal? E ok din partea ta sa incerci sa ii "fraieresti" pe ceilalti?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vārstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat īn original de Krumel Vezi Post
    michelle, exista o sectiune speciala ptr colaboratori, oferte si alte initiative cu caracter comercial. Prin topicul asta tu incerci sa o eviti ptr ca nu ai indeajunsa reputatie.
    Intrebarea mea e: ti se pare normal? E ok din partea ta sa incerci sa ii "fraieresti" pe ceilalti?
    Pai la modul in care se primeste reputatia pe aici, nu voi putea niciodata sa postez acolo. Nu vreau sa fraieresc pe nimeni, vreau sa-mi gasesc un conte writer bun, am citit pe forum ca sunt cativa care au colaborari cu contet writeri si nu a decurs prea bine, nu vroiam sa contactez direct pe pm, iar dupa sa ma aleg si eu cu banii da-ti si FRAIERIT, iar la reputatia mea negativa, care pe langa asta e si foarte relevanta... trebuie sa dau un avans inainte, ceea ce nu ma deranjeaza, dar nici nu as vrea sa-i dau la cineva care pe urma sa imi vina cu povesti de adormit forumisti. Am vrut sa aflu niste pareri, despre preturi, care ar fi ele pentru articolele de 300+ cuvinte 500+ si 1000+, dar bineinteles ca variaza de la un contet writer la altul, in functie de mai multe criterii. Poti inchide topicul daca asa am fraierit eu pe cineva

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de michelle Vezi Post
    Pai la modul in care se primeste reputatia pe aici, nu voi putea niciodata sa postez acolo. Nu vreau sa fraieresc pe nimeni, vreau sa-mi gasesc un conte writer bun, am citit pe forum ca sunt cativa care au colaborari cu contet writeri si nu a decurs prea bine, nu vroiam sa contactez direct pe pm, iar dupa sa ma aleg si eu cu banii da-ti si FRAIERIT, iar la reputatia mea negativa, care pe langa asta e si foarte relevanta... trebuie sa dau un avans inainte, ceea ce nu ma deranjeaza, dar nici nu as vrea sa-i dau la cineva care pe urma sa imi vina cu povesti de adormit forumisti. Am vrut sa aflu niste pareri, despre preturi, care ar fi ele pentru articolele de 300+ cuvinte 500+ si 1000+, dar bineinteles ca variaza de la un contet writer la altul, in functie de mai multe criterii. Poti inchide topicul daca asa am fraierit eu pe cineva
    Ma crezi ca imi ia maxim un minut sa gasesc 4 topicuri ce discuta despre oferte si colaborari pentru ceea ce cauti tu?
    Cred ca ar fi fost mult mai fain din partea ta sa ii contactezi decat sa deschizi un topic.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Caut] Content writer EN
    De Vali D īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th July 2012, 21:54
  2. Caut content writer
    De filip.camara īn forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 16:34
  3. Caut content writer
    De Ing3ras īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 3