@crt: asa e
@restul: Daca tot primesc red si eu pe mentiunea ca "n-ai dreptate" de ce nu te semnezi sa stiu si eu cu cine am o parere contra? Mersi
@crt: asa e
@restul: Daca tot primesc red si eu pe mentiunea ca "n-ai dreptate" de ce nu te semnezi sa stiu si eu cu cine am o parere contra? Mersi
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Salut,
Nimeni nu-ti poate recomanda un content writer bun, bun pentru tine. Fiecare persoana gandeste diferit un task, astfel daca eu lucrez cu writerul x, poate pentru tine x nu mai lucreaza asa bine, dar pentru mine face o treaba excelenta. La fel cum am vazut in lista lui Roby, unii aveau A si poate ar fii meritat din punctul meu de vedere B, iar alti invers, fiecare persoana incearca sa-si gaseasca un writer pe ideeile lui, asta pentru a scrie cum vrea el.
Per total, cum a zis crt, singurele persoane care pot sa-ti recomande un writer bun, nu exista. Tu esti acela care trebuie sa caute, sa bage ochii prin portofolii, prin articole, sa pierd 3-4 ore intr-o zi sau doua sa-ti cauti un writer care sa se ridice la standardele tale.
Cat despre ceea ce a zis Dragos, bine punctat. Nici tu nu ai avut nici o recomandare si nici nu ai un feedback bun din partea platformei, reputatiile sunt in proportie de 80-90% adevarate.
tosin.
daca doresti articole de fashion de calitate iti recomand :
[Ofer] Articole din domeniul travel, lux, high-end shopping, fashion, lifestyle - cu optiunea de a fi insotite de fotografii proprii
Nisa este dating articolele vor fi in limba romana.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Astept in continuare pana marti seara si alte propuneri de la content writeri. Pana acum favorit palaghianu si echipa![]()
michelle, exista o sectiune speciala ptr colaboratori, oferte si alte initiative cu caracter comercial. Prin topicul asta tu incerci sa o eviti ptr ca nu ai indeajunsa reputatie.
Intrebarea mea e: ti se pare normal? E ok din partea ta sa incerci sa ii "fraieresti" pe ceilalti?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai la modul in care se primeste reputatia pe aici, nu voi putea niciodata sa postez acolo. Nu vreau sa fraieresc pe nimeni, vreau sa-mi gasesc un conte writer bun, am citit pe forum ca sunt cativa care au colaborari cu contet writeri si nu a decurs prea bine, nu vroiam sa contactez direct pe pm, iar dupa sa ma aleg si eu cu banii da-ti si FRAIERIT, iar la reputatia mea negativa, care pe langa asta e si foarte relevanta... trebuie sa dau un avans inainte, ceea ce nu ma deranjeaza, dar nici nu as vrea sa-i dau la cineva care pe urma sa imi vina cu povesti de adormit forumisti. Am vrut sa aflu niste pareri, despre preturi, care ar fi ele pentru articolele de 300+ cuvinte 500+ si 1000+, dar bineinteles ca variaza de la un contet writer la altul, in functie de mai multe criterii. Poti inchide topicul daca asa am fraierit eu pe cineva![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)