Parere personala: (in caz ca intereseaza pe cineva)
Nu am accesat siteul "acuzat" mai mult de 2 ori in viata...
Prima data a fost cand a fost listat ca plagiator in acest forum si am intrat sa vad asemanarile (care erau mai mult decat o copie fidela a altui site)... Nu ma intereseaza cine a copiat, de la cine, de unde si pana cand... Fiecare joaca cum stie murdar sau nu... Daca e bine sau nu, ramane de vazut in timp...
A doua oara am intrat in seara asta in urma discutiei Cristian Mezei- media2nd... Nu am fost impresionat de prezentarea siteului... asta nu inseamna ca jocul nu e ok.. nu stiu si de aceea nu voi comenta premiul internetics...
Nu voi comenta nici valoarea acestui premiu, voi spunse doar ca, pentru mine, nu este relevant absolut deloc... din nici un punct de vedere...
SPAM nu am primit niciodata de la "indebara", nici inainte nici dupa schimbarea proprietarului... poate am fost norocos, poate nu mi-a mers mailul...
Insa la faza cu "Va rugam sa nu faceti publice aceste informatii de acces." tind sa ii dau dreptate lui Cristi... mai aveati putin si strigati in gura mare parola si userul, impreuna cu celebra fraza "Sa nu mai spuneti la nimeni"![]()
In alta ordine de idei, nu stiu de ce v-ati aprins in halul asta... Faza s-ar fi rasuflat in cateva zile si totul era ok... Acum ... lumea comenteaza, se aduce aminte spamul, tot pentru voi e nasol...E o vorba din batrani: "Daca taceai...."
Numai bine si succese in continuare...

)