Intr-o mica divergenta cu un potential client care a ales deja un domeniu .pro i-am spus ca pana acum inca nu am vazut domenii .pro bine pozitionate in google.
Ati remarcat voi ceva?
Multumiri
Intr-o mica divergenta cu un potential client care a ales deja un domeniu .pro i-am spus ca pana acum inca nu am vazut domenii .pro bine pozitionate in google.
Ati remarcat voi ceva?
Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Poti cauta asa:
site:.pro. Nu stiu cat de relevant e, dar macar iti poti face o idee.
Vei obtine o lista cu cateva milioane de domenii pro indexate. Din ce am vazut eu, rankeaza destul de bine un domeniu .pro (fungames.pro) pentru keyword-ul "fun games", un keyword cu 550,000 de cautari lunare exacte. (cautare efectuata in timp ce eram logat, de pe Mozilla (AICI))
Pe .ro nu am vazut exemple, dar asta e poate si din cauza faptului ca lucrez mai mult pe .com.
LE:
raspberryketone.pro pe pagina a doua dupa keyword-ul "raspberry ketone" cu 90,500 cautari pe luna.
banquettables.pro pe pozitia a treia dupa keyword-ul "banquet tables" cu 3600 cautari pe luna.
Ultima modificare făcută de matei; 8th August 2012 la 01:55.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Folosesc un domeniu .pro de aproximativ 6 luni si pot spune ca nu se deosebeste cu mult de majoritatea extensiilor, doar ca la inceput( primele 2-3 luni) nu exceleaza in cautari.
Domeniul este pe nisa constructii si se afla pe pag 2 la cuvantul cheie principal...
Omisiunea mea, scuze: bine pozitionate pe expresii romanesti.
Tks
Mi se spunea 1nesco
Rankeaza foarte bine am avut pozitia 1-2-3 .pro am fost printre primi din romania care au cumparat asa ceva si urcat.Asa ca tre sa stii bineteles sa-l urci ca de urcat nici un site nu urca singur nu prea conteaza expresia.Sper sa te fi ajutat postu meu.Deci daca stii seo clar il vei urca
Mult succes
Il urca pana la un moment dat, cand ajunge sa se lupte pe locurile 3-5 unde rakeaza un site .com altul .net si un .ro unde nu va avea nici o sansa sa le depaseasca, si sa nu mai uit de confuzia facuta de catre utilizatori care in loc de siteultau.pro a doua oara vor intra pe siteultau.ro si uite asa vei face fericit un alt webmaster, problema e alta, daca clientul tau are bani de aruncat pe fereastra poate cumpara un domeniu .pro , il poate aduce pe primul loc, il poate branda, dar cand e sa traga linia nu se justifica investitia care se amortizeaza mult mai tarziu de cat daca mergea pe un domeniu .com , .net sau .ro.Rankeaza foarte bine am avut pozitia 1-2-3 .pro am fost printre primi din romania care au cumparat asa ceva si urcat.Asa ca tre sa stii bineteles sa-l urci ca de urcat nici un site nu urca singur nu prea conteaza expresia.Sper sa te fi ajutat postu meu.Deci daca stii seo clar il vei urca
Mult succes
Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 8th August 2012 la 12:04.
In cautarile mele nu am gasit nici un domeniu .pro pe nisele care ma intereseaza, pagini romanesti, in primele 40-50 de rezultate. Absolut nici unul, ceea ce trebuie sa recunosc, m-a uimit putin. Asadar, dpdv meu, cred ca un domeniu .pro este sub domeniul .biz ca rankabilitate.
Dar cred ca neajunsul cel mai mare il reprezinta sansa mare ca utilizatorul sa retina particula .ro in loc de .pro si eventual sa ajunga la concurenta.
Trebuie luat in calcul numarul de domenii inregistrate si dezvoltate.
.com, .org .net, .ro apar foarte mult pentru ca sunt mai populare, mult mai populare.
La .pro sunt restrictii, luam altfel .com.ro, fara restrictii, si cat de mult apare? si e un .ro, teoretic n-ar trebui sa fie diferenta intre .ro si .com.ro dar .ro e mult mai popular si sunt mai multe proiecte dezvoltate pe .ro decat pe .com.ro
Subscriu la Merch cu mentiunea ca am verificat in mod curent si top 300-500 si nu doar pe o expresie, pentru alti clienti.
De acord ca nu sunt populare,dar macar unul in top 200...
Mi se spunea 1nesco
+Trebuie luat in calcul numarul de domenii inregistrate si dezvoltate.= un punct de vedere foarte corect, in opinia mea. Restrictiile si pretul au franat dezvoltarea extensiei insa logic ar fi fost sa aibe autoritate/trust mai mari fata de extensiile generale.La .pro sunt restrictii
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)