Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Galaxy S3 sau HTC One X?

Afișare hibrid

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit Galaxy S3 sau HTC One X?

Salutare

Urmeaza sa imi schimb telefonul si cum nu sunt asa pasionat de gadgeturi nu prea pot sa ma hotarasc asupra noului device. Asadar, oscilez acum intre Samsung Galaxy S3 si HTC One X.

Am mai intrebat incolo-incoace, unii imi spun de S3, altii de HTC, in review`uri am vazut ca ambele au avantaje dar si dezavantaje. Asadar, sunt in impas.

Ceva cunoscatori care sa`mi dea un sfat? Multumesc
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Cateva analize comparative in detaliu iti pot indica cea mai buna alagere:

Galaxy S3 vs HTC One X -
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu prea ma pricep nici eu la smartphone-uri... insa un lucru iti zic din start: parerile sunt impartite si cu siguranta n-o sa te lamureasca deloc raspunsurile pe care le vei primi. E ca discutiile clasice "Ford Focus sau Golf V" unde in final, cad toti de comun acord ca ambele masini sunt bune, cam la fel, si ramane sa faci tu alegerea in fct de ce-ti place tie mai mult, in care te simbi mai bine, etc

Asa e si cu samsung vs HTC. Ce-ti pot spune in schimb e ca am auzit ca ar mai fi mici pb pe la One X, fiind nou. Eu as zice sa mai astepti nitel sa se maturizeze si el, sau daca nu, ia un Sensation. Si eu caut sa-mi cumpar un smartphone si am citit una alta pe site-urile care fac review-uri si comparatii intre ele... unii lauda bateria la un telefon, altele lauda design-ul la altele.. Eu zic ca cel mai bine e sa vezi exact caracteristicile fiecaruia si sa te hotarasti ce-i mai important pt tine si ce nu.

Culoarea e ceva ce tine de gust, design-ul la fel, fiecare persoana are un brand favorit, asa ca parerile vor fi f diferite. Eu de exemplu nu prea as tine cont de faptul ca unu face poze mai faine decat altul. Nu-l iau ca sa fac poze pro, pt asta iti iei un aparat adevarat. Pt poze dintr-o excursie sau niste poze asa, instantanee, sunt bune oricum, nu iti trebuie calitate super. Bateria sa te tina totusi, asta conteaza dupa mine, sa nu se blocheze... restul sunt detalii
    Signatura lipsa

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

@Nichita - am citit review`uri, toate au o concluzie ca a lui Tymbark: ambele sunt bune, avand amandoua si ceva + si ceva -
    @tymbark - corect, cam asa e, e bun ce ti se potriveste tie, ma gandeam ca foloseste cineva S3 sau HTC si`mi poate spune de ceva probleme

AlexGheorghitan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit

Dintre cele două, S3-ul mi s-a părut că s-a mișcat cel mai bine. Le-am avut în teste câteva zile și dacă ar fi să dau banii pe unul dintre ele, aș lua S3-ul.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

iPhone ...

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Omu an intrebat de smartphone-uri nu de iphone :-P:-P:-)

Sunt foarte multumit de S2 si as merge pe S3 din cauza ecranului. In rest e cam la fel..mici diferente.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

P.S. E cam la fel cu One X. A nu se intelege cam la fel cu S2 :-)
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Va multumesc pentru sfaturi

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu m-am jucat cu amandoua si ma pricep destul de bine la telefoane. Fac review-uri, hacking etc.

Din punctul meu de vedere, S3 e mai bun decat One X, HTC-ul neavand prea multe avantaje fata de el. Uite o lista cu ce diferente am observat la ele:

S3: bateria dureaza semnificativ mai mult; ecranul e mai mare si mai luminos, fiind Amoled; pare sa se miste mai rapid; are cateva functii utile ( ecranul ramane aprins cand te uiti la el, il suna automat pe cel cu care iti trimiti mesaje text, cand pui telefonul la ureche, face liniste daca pui mana pe ecran, etc. ); are un suport mult mai bun din partea developerilor, fiind mult mai bine vandut; Vine cu 16 sau 32GB + un microSD de 32Gb + 50GB dropbox pentru 2 ani.

One X: Are ecran TFT, deci se vede mult mai bine in lumina puternica decat S3; Nu se desface, deci nu ii poti scoate bateria decat in service; nu are slot de card, dar iti ofera 25GB in dropbox pt 2 ani;

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Salutare

Urmeaza sa imi schimb telefonul si cum nu sunt asa pasionat de gadgeturi nu prea pot sa ma hotarasc asupra noului device. Asadar, oscilez acum intre Samsung Galaxy S3 si HTC One X.

Am mai intrebat incolo-incoace, unii imi spun de S3, altii de HTC, in review`uri am vazut ca ambele au avantaje dar si dezavantaje. Asadar, sunt in impas.

Ceva cunoscatori care sa`mi dea un sfat? Multumesc
    Decat sa umbli cu “televizorul” la ureche, mai bine te orientezi spre Sony Xperia S.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •