Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Am dat drumul la un concurs și vreau să știu părerile voastre!

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit Am dat drumul la un concurs și vreau să știu părerile voastre!

Bună, de curând am fost conctată de un prieten fotograf care (firește) vrea să urce în Google pe un anumit cuvânt cheie. Tipul mi-a propus o colaborare, și-anume să organizăm împreună un concurs de postări tematice. Concursul îl găsiți aici.

Aș vrea să știu părerile voastre despre concurs. Tot ce poate fi relevant. Vă rog, fără comentarii răutăcioase gratuit (așa cum am văzut că se mai practică). Chiar vreau să știu păreri sincere despre absolut orice aspect vă sare în ochi. Mai exact, cum l-ați face voi, dacă ați fi în locul meu și-al lui. Singurul aspect de care trebuie să țineți seamă este că suma oferită nu se poate mări. Cu alte cuvinte, în banii ăștia, ce-ați face voi ca să fie eficient.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Imi place ideea, e una originala acum sa vedem ce rezultate vor fi, sunt curioasa o iau ca pe un studiu.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Iulia, ideea nu e nouă. Se practică des în blogosferă. Treaba e să văd dacă ideea asta se pliază pe detaliile mele. Deși nu e primul concurs pe care-l organizez, momentan având și unul cu invitații la BEST FEST,, o iau tot ca pe un studiu. Mulțumesc frumos de comentariu și aprecieri.

ianculescul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th May 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

Implicit

Cine face parte din juriu ?

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Un singur aspect. Eu am sa ma leg de limita de participanti. Asta e lucrul ce ii sperie pe cei mai multi, ii sperie gandul ca o sa munceasca degeaba. Poti compensa lucrul asta acordandu-le un link in sidebar timp de o perioada determinata de tine (asta in caz de neparticiparea a cel putin 15 persoane). Numarul asta minim trebuie pus dupa ce ai vazut numarul de participanti la concursurile trecut (am vazut ca ai mai avut inca unul), mai bine putin mai mic si sigur.

In legatura cu aspectul jurizarii, acesta o sa lase tot timpul loc de interpretari. Te poti gandi la un model bazat pe puncte la care sa participe si cititorii blogului dar decizia ta sa fie cea mai puternica.
    .

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

@ianculescul

Eu, Lucian Joița și reprezentatul site-ului cu ancora ”rochii de mireasă”.
    Am să adaug asta și pe blog pentru a nu exista probleme. Mulțumesc de atenționare.

@tiberiur, în primul rând mulțumesc.
    În al doilea rând, ai dreptate cu jurizarea, doar că eu pun mare accent pe frumusețea lecturii unui articol. Spre exemplu, când particip eu la un concurs, scriu cu tot sufletul și nu-mi convine să ia premiul cineva care a trântit câteva fraze agramate. Treaba cu punctele e o idee viabilă. Mă gândeam să aleagă cititorii 6 postări, iar din astea să jurizăm noi. Sunt convinsă că există dubii la jurizare, dar, oamenii găsesc mereu motive să fie cârcotitori.

Din nefericire, numărul de participanți nu e regula mea, dar văd ce pot face și în legătură cu asta.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Vad ca acest concurs este facut pentru link building. Sfatul meu este sa renunti la anchor texte si sa lasi posibilitatea blogerului sa dea un link cum stie el, asa stii sigur ca e natural. Cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii despre cum se va face jurizarea, ce anume se va puncta, cum se va puncta, cine va juriza, cat timp va dura determinarea castigatorului si alte detalii pe care ai putea sa le treci. Pentru like-ul pe Fb cred ca ai putea sa pui alt mesaj, cum ar fi : Castigatorii se vor anunta pe pagina mea de facebook Octocat, pentru a fi la curent cu ultimele informatii/detalii despre concurs da-mi un like pe Facebook.

Acum trebuie sa mai promovezi concursul si pe alte site-uri/forumuri ca blogoree.ro, forumulbloggerilor.ro sau agregatoare de stiri/articole ca cica.ro, cirip.ro, tpu.ro, urbanbite.ro, bagamare.ro, ghidoo.ro, zilei.ro, recomanda.ro, pentru a avea succes mai mare. Cred ca daca mai cauti, mai sunt si alte site-uri.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Îți multumesc din suflet, danielcb. Voi ține cont de sfaturile tale, negreșit.
    Cât despre anchore, aici nu prea e alegerea mea, din păcate...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Sincer nu pare eficient.

Teoretic speri sa ai min 15 participanti care iti vor trimite 2 linkuri timp de o luna. Adica nu-i opreste nimeni sa dea unlike si sa stearga/mute link de pe anchor daca nu au castigat. Nu ai cum sa-i obligi/stimulezi.

Practic se investeste 70 euro pentru a obtine minim 2X2 linkuri spre cele doua site-uri, presupunand ca se face un contract cu persoanele castigatoare.

In conditiile in care Dan si Kidu scriu articole mari si tari pe la 6-10 euro sau chiar Mr. Palaghianu de la 1,5 la 2 euro/articol, parca e mai eficient sa comanzi de la ei articolele si sa le publici unde iti place in listele de directoare articole de pe forum.

Sau, ce zici de 2 comunicate de presa standard la 9 euro + optiune inserare 3 link 5 euro?
    In plus, mai pune si timpii totali ce tin de activitatile de jurizare, care la ochi ajung per total la 10 ore, ore din timpul tau care costa.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@1nesco trebuie sa incerci ca sa vezi ce merge si ce nu. Nu crezi? Pana la urma sunt banii lor si fac ce vor cu ei, oricum un link pe un blog din asta e mai bun ca 2 linkuri din directoarele de articole. Exista si posibilitatea sa stranga 30 de linkuri bune la banii aia. Nu toti romanii or fi atat de rai. Odata ce pierzi timp sa scrii ceva, de ce sa il mai stergi...
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 13th November 2010, 09:59
  2. Drumul de la PR 3 la PR 0
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th January 2009, 14:14
  3. Apartament 2 camere Drumul Taberei
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2007, 23:46
  4. Parerile Voastre
    De Brindusa în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 17th March 2006, 13:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •