Probabil multi dintre voi ati aflat si folositi deja Dropbox.
Acest serviciu permite sincronizarea anumitor foldere intre mai multi useri.
Este ideal in lucrul cu content-writerii, pentru ca, dupa ce a fost configurata treaba, ei vor salva practic un fisier intr-un folder pe propriul calculator, iar acest fisier va aparea automat in folderul sincronizat de pe desktopul celui care a comandat articolul.
Asta ca sa nu mai vorbim de poze, arhive etc.
Dropbox are un spatiu de gazduire initial de 2GB, dar daca trimiteti invitatii si altora, veti primi 500MB pentru fiecare. (Pana la un maxim de 16GB)
Link cu referral-ul meu: AICI. Fara referral AICI
Pana acum nimic nou, stiu.
A aparut un nou serviciu de acest gen, deocamdata in stadiu beta. https://www.cubby.com
Acesta ofera in mare aceleasi functionalitati, dar pleaca de la 5GB spatiu si 1GB pentru fiecare prieten invitat. (max 10GB).
Daca vreti sa il incercati, am 5 invitatii pe care le pot trimite pe email, sau va puteti inscrie pe site si timpul de asteptare este de aprox 24-48 de ore.
Din ce am observat eu, nu exista diferente notabile intre cele doua, cu exceptia graficii.
Ambele au aplicatii pentru windows si osX, mobile (android si iPhone) si ambele va permit sa aveti la indemana documentele oriunde ati merge, cu conditia sa aveti o conexiune la net.
De asemenea, la ambele aveti un istoric al fisierelor, adica in cazul in care documentul sufera modificari, puteti vedea oricand versiunile anterioare.
Daca mai stiti astfel de servicii sau aveti tips&tricks pentru utilizare, va rog sa lasati un mesaj.

Răspunde cu citat