Are cineva idee cum pot deschide un cont bancar in America caruia sa-i atasez un card care sa-mi fie trimis in Romania?
Are cineva idee cum pot deschide un cont bancar in America caruia sa-i atasez un card care sa-mi fie trimis in Romania?
Am sunat la nr. de telefon afisat in anuntul de pe BursaClienti ro dar se pare ca nu mai este de actualitate![]()
Nu poti. Trebuie sa deschizi o companie si sa te prezinti fizic la banca, ca sa decida daca iti deschid cont(card) sau nu. Fara ssn nu-ti deschide nimeni, dar cu EIN sunt sanse mari, daca arati a om serios
Ca pers fizica, 99% nu se poate!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
100% nu se poate de fapt.
Ai varianta unui offshore in delaware, dar sunt costuri.
nu ai cum.
nu e ca pe la noi, acolo ca sa devii clientul bancii dai interviu, daca au chef iti deschid cont, daca nu, nu.
Scuze de off-topic!
Ca tot suntem in tema, un card ce era produs in Romania o fi valabil la ei?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Candva acum nu foarte multi ani aveam carduri cam peste tot . Si pe la Payoneer.con si pe la epassporte com etc etc
Payoneer com stiu ca avea un serviciu ( card electronic ) prin care puteai primi bani de la mari companii ameraicane gen Amazon Paypal sau moneyBookers.
Are cineva mai multe detalii in sensul asta?
un pic offtopic:
De ce nu iti faci un card Moneybookers? Poti primi in mb fondurile, si le poti retrage prin cardul atasat contului.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)