Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cum arata un blog de calitate?

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit Cum arata un blog de calitate?

... sau ce intelegeti voi prin calitate? few samples?
    Vand Advertoriale (pr 5)

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

techcrunch

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Aici parerile sunt impartite. E ca si cum ai intreba ce culoare e mai frumoasa la o masina: negru sau gri. Fiecare cu gusturile lui. Normal, ar trebui sa aiba trafic targetat, sa aiba articole unice, de calitate, sa aiba time on site mai mare (userii sa stea sa citeasca articolele, nu sa iasa in secunda 2), sa aiba abonati prin email, followeri reali, sa nu fie neaparat plin de reclame. De exemplu, blogul celor de la seomoz imi place, mi se pare un blog de calitate. Mai sunt si alte bloguri de SEO f bune, dar celelalte sunt cam incarcate cu reclame.
    Signatura lipsa

ciuxy89 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu inteleg mentalitatea "incarcate cu reclame". Daca citesti un blog care are articole de calitate, utile si relevante, cu ce te deranjeaza pe tine, ca utilizator acele reclame atata timp cat nu te incurca la navigarea si/sau vizualizarea lui. Si aici ma refer la reclamele de "bun simt" gen adsense, nu pop-upuri sau acele reclame audio autoplay.
    Ontopic: Mashable.com

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Daca nu intelegi tu, asta e pb ta. Ideea e ca userul nu intra pe site ca sa faca click pe reclamele tale. tocmai de aia in unul din update-uri, google a penalizat site-urile cu prea multe reclame above-the-fold. Nu zic ca un site de genul nu poate fi bun. Este bun la facut bani, dar nu poate fi considerat site de calitate. Acum intelegi diferenta?

Exemplu site-ul tau din semnatura, pe homepage mai mult de jumatate din "suprafata" vizibila a site-ului este formata din reclame. Eu nu caut zuma games ca sa fac click pe reclame, caut asta ca sa joc jocul respectiv. Sesizezi diferenta intre scopul cu care intru pe site-ul tau si cu ce ma "intampina" el?
    Signatura lipsa

ciuxy89 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Posturi
    56
    Putere Rep
    29

Implicit

Vad ca o iei in nume de rau. Spuneam doar ca orice webmaster cauta sa scoata bani pentru munca lui. Daca alaturi de continutul site-ului sunt reclame, dar in acelasi timp site-ul are continut de calitate, nu vad inconvenientul din punct de vedere al utilizatorului. Daca vrei dai click, daca nu, nu.

Referitor la site-ul din semnatura, daca omul cauta sa joace acel joc, si intra pe site il poate juca. Da, langa el sunt reclame. E la alegerea lor daca vor sa dea click sau nu. Si daca dau, doar nu au platit acel click din buzunarul lor. Dau click pentru ca probabil sunt reclame relevante sau un gest de multumire ca au gasit informatia cautata.
    Ultima modificare făcută de ciuxy89; 12th May 2012 la 01:56.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Calitate inseamna sa ai acel "hm, misto articol/blog/site/autor/etc". Daca scoti asta de la vizitatori atunci ai calitate. Calitatea atrage apreciere, creaza un brand, genereaza link-uri si trafic.

Am vazut multi care spun ca pentru a avea calitate trebuie sa imiti un site de succes. Nu cred in asa ceva, nu e simplu de realizat. Dar daca esti decent, convingator, dai dovada de educatie si de tact ... site-ul tau nu trebuie sa fie precum altele de succes.. ci iti creezi modul tau de a avea succes.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de ciuxy89 Vezi Post
    Vad ca o iei in nume de rau. Spuneam doar ca orice webmaster cauta sa scoata bani pentru munca lui. Daca alaturi de continutul site-ului sunt reclame, dar in acelasi timp site-ul are continut de calitate, nu vad inconvenientul din punct de vedere al utilizatorului. Daca vrei dai click, daca nu, nu.

Referitor la site-ul din semnatura, daca omul cauta sa joace acel joc, si intra pe site il poate juca. Da, langa el sunt reclame. E la alegerea lor daca vor sa dea click sau nu. Si daca dau, doar nu au platit acel click din buzunarul lor. Dau click pentru ca probabil sunt reclame relevante sau un gest de multumire ca au gasit informatia cautata.
    Sincer, eu nu dau clic pe un AD daca mi-a placut articolul/jocul, e prima oara cand aud. Daca vrei, eu ma apuc sa-ti dau niste (multe) clicuri de multumire, dar n-o sa-ti fie tie bine.

ON: Nu stiu, calitatea pentru mine se rezuma la relevanta articolului (fie ea in orice domeniu, dar sa fie), atitudinea scriitorului, la modul in care abordeaza o situatie jenanta/critica/delicata si la modul in care interactioneaza cu cititorii (fie prin articolul in sine, fie prin comentarii). Si daca, vorba lu` Krumel: uau, e tare, il "bucmaresc", atunci il urmaresc cu drag.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum arata un articol SEO ?
    De Vali D în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th April 2012, 15:07
  2. Blog de calitate ofera servicii de advertising/seo
    De Pato Basil în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd March 2012, 20:38
  3. Cum arata o penalizare Google
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2