Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 75 din 75

Subiect: Afacere offline.

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

La localuri m-am referit strict pe teritoriul Bucurestiului. Nu stiu cum este in celelalte orase.

@pancu Cineva care profeseaza in Bucuresti m-ar fi interesat. Vreau sa stiu cat de profitabila este nisa, daca sunt clienti .. informatii de acest gen.

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Pancu,

Nu am vrut sub nici o forma sa te dezamagesc. Daca crezi ca vrei reusi da-i bataie! Ar fi foarte util daca ai avea deja pe cineva care are o afacere in mediul offline si te poate ajuta cu sfaturi, documente, aprobari etc.

Totusi afacerea sa se invarta in jurul a ce stii tu mai bine. Recomandarea e sa nu te apuci sa faci cafenele/baruri sau alte chestii de genul acesta, daca nu ai mai lucrat intr-o cafenea sau nu ai in familie/neamuri/prieteni care se ocupa cu asa ceva (ce pot veni cu sfaturi).

Ca afacere offline, eu as incerca outsourcing IT (Exchange, Virtualizare, AD, Networking, Security etc). In Europa e foarte dezvoltata aceasta industrie..si cred ca va deveni populara si in Romania. (e ceea ce stiu eu..vezi?! )

Succes!
    Eu zic ca problema barurilor e alta, daca nu ai pile si cat de cat cunostinte in primarie nu ai nici o sansa cu un bar sau ceva de genul vei vinde bauturi alcolice, cu cateva amenzi iti inchide pravalia... e mafie mare si concurenta e deja infipta bine in afacere si stie cum merge treaba cu controalele, sunt o gramada de nise si in offline, unele sunt chiar neatinse in unele orase.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile
    Cam asa e, dar in zona barurilor e concurenta cea mai mare, am un coleg cu magazin de calculatoare sh, ii merge bine, dar trebuie sa plateasca regulat o amenda de cel putin 500lei lao luna - doua, daca nu esti client fidel gasesc ei ceva si te ard cu amenzi de cel putin 5000lei...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Cam asa e, dar in zona barurilor e concurenta cea mai mare, am un coleg cu magazin de calculatoare sh, ii merge bine, dar trebuie sa plateasca regulat o amenda de cel putin 500lei lao luna - doua, daca nu esti client fidel gasesc ei ceva si te ard cu amenzi de cel putin 5000lei...
    Ce jeguri de oameni. Eu nu-i pot intelege, chiar nu au pic de constiinta? Sa faci asa niste bani, nemunciti? Adica eu stau si ma gandesc, mi-ar fi rusine pana in pamant sa ii cer unui om 500 RON spaga, ca altfel il rup in 2 cu amenzi.

Eu daca as fi in asemenea situatie, i-as inregistra si sa vedem daca imi mai dau ei amenda.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Offline vs. Vechime
    De Zack în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th August 2010, 19:12
  2. Ce Magazin sa fac ? (offline)
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th December 2009, 13:45
  3. advertising offline?
    De woe în forumul Teste
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2008, 10:31
  4. Afacere pe web
    De undoweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2007, 11:50
  5. Online sau OFFline?
    De ElioS în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd February 2007, 02:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •