La localuri m-am referit strict pe teritoriul Bucurestiului. Nu stiu cum este in celelalte orase.
@pancu Cineva care profeseaza in Bucuresti m-ar fi interesat. Vreau sa stiu cat de profitabila este nisa, daca sunt clienti .. informatii de acest gen.
La localuri m-am referit strict pe teritoriul Bucurestiului. Nu stiu cum este in celelalte orase.
@pancu Cineva care profeseaza in Bucuresti m-ar fi interesat. Vreau sa stiu cat de profitabila este nisa, daca sunt clienti .. informatii de acest gen.
Eu zic ca problema barurilor e alta, daca nu ai pile si cat de cat cunostinte in primarie nu ai nici o sansa cu un bar sau ceva de genul vei vinde bauturi alcolice, cu cateva amenzi iti inchide pravalia... e mafie mare si concurenta e deja infipta bine in afacere si stie cum merge treaba cu controalele, sunt o gramada de nise si in offline, unele sunt chiar neatinse in unele orase.Pancu,
Nu am vrut sub nici o forma sa te dezamagesc. Daca crezi ca vrei reusi da-i bataie! Ar fi foarte util daca ai avea deja pe cineva care are o afacere in mediul offline si te poate ajuta cu sfaturi, documente, aprobari etc.
Totusi afacerea sa se invarta in jurul a ce stii tu mai bine. Recomandarea e sa nu te apuci sa faci cafenele/baruri sau alte chestii de genul acesta, daca nu ai mai lucrat intr-o cafenea sau nu ai in familie/neamuri/prieteni care se ocupa cu asa ceva (ce pot veni cu sfaturi).
Ca afacere offline, eu as incerca outsourcing IT (Exchange, Virtualizare, AD, Networking, Security etc). In Europa e foarte dezvoltata aceasta industrie..si cred ca va deveni populara si in Romania. (e ceea ce stiu eu..vezi?! )
Succes!
practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile![]()
Cam asa e, dar in zona barurilor e concurenta cea mai mare, am un coleg cu magazin de calculatoare sh, ii merge bine, dar trebuie sa plateasca regulat o amenda de cel putin 500lei lao luna - doua, daca nu esti client fidel gasesc ei ceva si te ard cu amenzi de cel putin 5000lei...practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile
Ce jeguri de oameni. Eu nu-i pot intelege, chiar nu au pic de constiinta? Sa faci asa niste bani, nemunciti? Adica eu stau si ma gandesc, mi-ar fi rusine pana in pamant sa ii cer unui om 500 RON spaga, ca altfel il rup in 2 cu amenzi.
Eu daca as fi in asemenea situatie, i-as inregistra si sa vedem daca imi mai dau ei amenda.![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)