Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 75 din 75

Subiect: Afacere offline.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Pancu,

Nu am vrut sub nici o forma sa te dezamagesc. Daca crezi ca vrei reusi da-i bataie! Ar fi foarte util daca ai avea deja pe cineva care are o afacere in mediul offline si te poate ajuta cu sfaturi, documente, aprobari etc.

Totusi afacerea sa se invarta in jurul a ce stii tu mai bine. Recomandarea e sa nu te apuci sa faci cafenele/baruri sau alte chestii de genul acesta, daca nu ai mai lucrat intr-o cafenea sau nu ai in familie/neamuri/prieteni care se ocupa cu asa ceva (ce pot veni cu sfaturi).

Ca afacere offline, eu as incerca outsourcing IT (Exchange, Virtualizare, AD, Networking, Security etc). In Europa e foarte dezvoltata aceasta industrie..si cred ca va deveni populara si in Romania. (e ceea ce stiu eu..vezi?! )

Succes!
    Eu zic ca problema barurilor e alta, daca nu ai pile si cat de cat cunostinte in primarie nu ai nici o sansa cu un bar sau ceva de genul vei vinde bauturi alcolice, cu cateva amenzi iti inchide pravalia... e mafie mare si concurenta e deja infipta bine in afacere si stie cum merge treaba cu controalele, sunt o gramada de nise si in offline, unele sunt chiar neatinse in unele orase.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

practica e valabila peste tot, nu doar la baruri. o prietena si a deschis magazin in H, a inchis in mai putin de 2 saptamani pentru ca amenzile depaseau cu mult vanzarile
    Cam asa e, dar in zona barurilor e concurenta cea mai mare, am un coleg cu magazin de calculatoare sh, ii merge bine, dar trebuie sa plateasca regulat o amenda de cel putin 500lei lao luna - doua, daca nu esti client fidel gasesc ei ceva si te ard cu amenzi de cel putin 5000lei...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Cam asa e, dar in zona barurilor e concurenta cea mai mare, am un coleg cu magazin de calculatoare sh, ii merge bine, dar trebuie sa plateasca regulat o amenda de cel putin 500lei lao luna - doua, daca nu esti client fidel gasesc ei ceva si te ard cu amenzi de cel putin 5000lei...
    Ce jeguri de oameni. Eu nu-i pot intelege, chiar nu au pic de constiinta? Sa faci asa niste bani, nemunciti? Adica eu stau si ma gandesc, mi-ar fi rusine pana in pamant sa ii cer unui om 500 RON spaga, ca altfel il rup in 2 cu amenzi.

Eu daca as fi in asemenea situatie, i-as inregistra si sa vedem daca imi mai dau ei amenda.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
    Eu zic ca un club ar merge fantastic. Stiu o locatie in centrul Iasiului care are 300-400 mp si se ofera spre inchiriat in schimbul a 500 e pe luna, deci 3000 pe 6 luni. Alti 3000 i-as baga in sonorizare, aparatura, etc si alti 3000 in mese, scaune, pahare, bla bla. Ultima mie plus ce ar ramane, as cheltui pe bautura, aprovizionare, etc. As incerca sa discut cu producatori de bauturi gen RedBull, Carlsberg, Jack Daniels si cu cei de tigari Kent, Malboro, etc. sa realizez niste parteneriate cu ei si as pune niste preturi nici prea mari, nici prea mici.
    Toata teoria de mai sus cu parteneriate si toate cele e atat de usor de realizat cam cum e in teorie usor de obtinut vreun HTC in teste ca blogger. In practica lucrurile se schimba

Il deschizi miercurea, vinerea si sambata, pui 20 de lei intrarea la barbati, la femei gratis si speri sa ai 200 de dobitoci in fiecare seara
    1. Daca speri, nu o sa-ti mearga niciodata afacerea. Poate daca iti faci calcul concret si stii clar care e potentialul.
    2. Daca, pe langa ca speri, mai speri sa fie si dobitoci... cu atat mai putin nu o sa iti mearga. Pentru ca pe un dobitoc il pacalesti o data, hai fie de 2 ori daca chiar e dobitoc. Si i-ai luat cei 20 de lei si gata. Ori pe un om pe care-l respecti... il castigi client pe mult timp.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Ce jeguri de oameni. Eu nu-i pot intelege, chiar nu au pic de constiinta? Sa faci asa niste bani, nemunciti? Adica eu stau si ma gandesc, mi-ar fi rusine pana in pamant sa ii cer unui om 500 RON spaga, ca altfel il rup in 2 cu amenzi.

Eu daca as fi in asemenea situatie, i-as inregistra si sa vedem daca imi mai dau ei amenda.
    Problema e ca lucrurile sunt de asa natura incat, legistlatia permite abuzuri. E prea greu sa o respecti la virgula, oricat de bineintentionat ai fi. Prea multa birocratie favorizeaza greselile (intentionate sau neintentionate). N-ai vrea sa te pui cu ei. E taxa de protectie moderna, daca vrei.

Iar daca-l inregistrezi, esti ca si cu Medusa: tai un cap si vin alte zece, ca doar nu se termina fiscu' Ala o sa scape cu o suspendare sau chiar cu NUP , ca iti dai seama ca nu face totul de capul sau ci organizat, ca doar vorbim de o coruptie institutionalizata in Romania. E trist, dar na...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Offline vs. Vechime
    De Zack în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th August 2010, 19:12
  2. Ce Magazin sa fac ? (offline)
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th December 2009, 13:45
  3. advertising offline?
    De woe în forumul Teste
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2008, 10:31
  4. Afacere pe web
    De undoweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2007, 11:50
  5. Online sau OFFline?
    De ElioS în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd February 2007, 02:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •