Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: [Ajutor] Configuratie pc

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inlocuit placa de baza cu prima placa care a fost recomandata de @PhoeniXman , insa mai am o intrebare , in privinta sursei este buna cea care am aleso eu ?

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Am inlocuit placa de baza cu prima placa care a fost recomandata de @PhoeniXman , insa mai am o intrebare , in privinta sursei este buna cea care am aleso eu ?
    E chiar foarte buna dar dupa parerea mea e cam scumpa, eu am pe doua calculatoare care sunt cat de cat puternice sursa asta Sursa Raidmax 500W, 12cm fan, Retail RMX-500W12 - eMAG.ro si o recomand

daca vrei neaparat ceva mai (colorat) si calitate 1 la un pret mult mai bun cumperi asta Sursa Inter-Tech Energon 550W EPS-550 - eMAG.ro

uitate la comentarile care sunt facute la orice produs, inveti multe din greselile altora sau iti dai seama daca produsul este de calitate

Detin aceasta sursa de cateva luni bune. M-am decis astfel, sa impart cateva impresii.

- In primul rand, in momentul o care o iei in mana, nu poti sa nu observi calitatea constructiei: se vede clar mana germanilor.
    - Al doi-lea lucru demn de lauda este multitudinea de cabluri si conectori cu care vine, si lungimea (adecvata) a acestora. Detin o carcasa Skyline de la Raidmax, cu sursa in partea de jos, si imi era teama ca nu o sa imi ajunga cablurile pana sus, unde sunt conectorii ATX. Cablurile sunt suficinet de lungi, pentru a ajunge in orice parte a carcasei.
    - Compatibilitatea, este si ea excelenta. Se poate pune, practic la orice placa de baza. Conectorul ATX de 24 pini se poate desface in unul de 20 pini / 4 pini, iar cel de 12V - 8 pini, la fel, se desface in doua (4+4). Exista si un conector cu 6pini, pentru o placa video mai lacoma.
    - Ultimul lucru care impresioneaza e silentiozitatea. Adica pur si simplu toarce mai silent ca o pisicuta...

Recomand cu toata caldura. In cazul meu, duce fara probleme un sistem tractat de un Phenom II X4 B55@3.4GHZ (~125W), 4GB RAM DRR3@1600MHz, o placa video ATI HD5670 (~65W), un doua HDD-uri Samsung si cele 5 ventilatoare din carcasa Raidmax Skyline.

Multa bafta...
    Pro: -calitate germana (vizibil)
    -conectori compatibili pentru toate placile de baza
    -silentioasa

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare configuratie server
    De prodan_13 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th January 2012, 13:18
  2. Un pic de ajutor ...
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th November 2011, 09:01
  3. Un mic ajutor !!!
    De guty în forumul Utile
    Răspunsuri: 1