Am inlocuit placa de baza cu prima placa care a fost recomandata de @PhoeniXman , insa mai am o intrebare , in privinta sursei este buna cea care am aleso eu ?
Versiune printabilă
Am inlocuit placa de baza cu prima placa care a fost recomandata de @PhoeniXman , insa mai am o intrebare , in privinta sursei este buna cea care am aleso eu ?
E chiar foarte buna dar dupa parerea mea e cam scumpa, eu am pe doua calculatoare care sunt cat de cat puternice sursa asta Sursa Raidmax 500W, 12cm fan, Retail RMX-500W12 - eMAG.ro si o recomandCitat:
daca vrei neaparat ceva mai (colorat) si calitate 1 la un pret mult mai bun cumperi asta Sursa Inter-Tech Energon 550W EPS-550 - eMAG.ro
uitate la comentarile care sunt facute la orice produs, inveti multe din greselile altora sau iti dai seama daca produsul este de calitate
Citat:
Detin aceasta sursa de cateva luni bune. M-am decis astfel, sa impart cateva impresii.
- In primul rand, in momentul o care o iei in mana, nu poti sa nu observi calitatea constructiei: se vede clar mana germanilor.
- Al doi-lea lucru demn de lauda este multitudinea de cabluri si conectori cu care vine, si lungimea (adecvata) a acestora. Detin o carcasa Skyline de la Raidmax, cu sursa in partea de jos, si imi era teama ca nu o sa imi ajunga cablurile pana sus, unde sunt conectorii ATX. Cablurile sunt suficinet de lungi, pentru a ajunge in orice parte a carcasei.
- Compatibilitatea, este si ea excelenta. Se poate pune, practic la orice placa de baza. Conectorul ATX de 24 pini se poate desface in unul de 20 pini / 4 pini, iar cel de 12V - 8 pini, la fel, se desface in doua (4+4). Exista si un conector cu 6pini, pentru o placa video mai lacoma.
- Ultimul lucru care impresioneaza e silentiozitatea. Adica pur si simplu toarce mai silent ca o pisicuta...
Recomand cu toata caldura. In cazul meu, duce fara probleme un sistem tractat de un Phenom II X4 B55@3.4GHZ (~125W), 4GB RAM DRR3@1600MHz, o placa video ATI HD5670 (~65W), un doua HDD-uri Samsung si cele 5 ventilatoare din carcasa Raidmax Skyline.
Multa bafta...
Pro: -calitate germana (vizibil)
-conectori compatibili pentru toate placile de baza
-silentioasa