Postat în original de
myamar
Foarte bine si complet spus Dan!
As mai adauga: sa fii atent la alegerea numelui, e prima impresie si poate sa iti strice reputatia o buna perioada pe un forum mai serios un nume gen Ronaldo. De exemplu, Maldinii doar dupa ce am lucrat impreuna mi-am dat seama ca nu e un adolescent neserios ci un partener ireprosabil, pe care sa te bazezi.
sau TOM. Unii au nick-name, sau "nume de scena" cum zic eu. Prefer oricand Ronaldo, decat 55 de Cristi. Nu pot distinge intre ei, decat poate prin poza.
Krumel e unul, lovelife la fel, Maldini ..... Dan? Care Dan!
Ontopic: Reputatia conteaza cand vrei sa-ti vinzi serviciile pe forum. In real life, suntem fiecare cum ne stim (sau de evaluam), in schimb pe net, foarte multi "cocosi" si din ce in ce mai multi "tepari".
Vrei sa vinzi servicii, ai nevoie de reputatie. Dar nu poti vinde peste la pescari, fie ca ai reputatie de "super mega ambasador". Poate doar Krumel, ca el are reputatie de "emperator" 
Sunt membrii noi, care intra in speranta sa invete cate ceva. Dar din pacate (cum spuneam acum ceva luni), forumul tinde spre market place. DA, pentru marketplace ai nevoie de Reputatie.
EU unul raspund, unde pot raspunde, cumpar ce consider ca se merita, dar nu-mi pasa de reputatie.
Vrei sa vb la o bere, sau pe mess, nu ma intereseaza reputatia!
Vrei sa lucram impreuna? Ma intereseaza portofoliu si parerea clientilor, nu reputatia.
Sunt membrii care nu au habar de ce inseamna SEO cu adevarat, nu au un proiect pe nisa grea, sau mai mult de 5 clienti in viata lor, dar au reputatie mare!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.