Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Cum sa-ti construiesti o reputatie buna

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Corect si sunt sigur ca mai sunt multi altii, insa care nu au "curajul" sau determinarea necesara pentru a se afirma.. se multumesc cu cititul si trec mai departe. Si vorba lui 100R:
    N-are legatura cu curajul si determinarea, ci cu cunostintele pe care le au. Daca nu ai cu ce contribuii e chiar indicat sa te multumesti cu cititul pana mai inveti.
    Aici gresesc unii incepatori, confundand forumul cu chatul, pe forum trebuie sa postezi doar daca ai de spus ceva care merita citit, altfel intri in categoria trolling.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Eradu - am mentionat la punctul 3 - in domeniul i care esti cel mai stapan pe tine dai sfaturi. Eventual te mai documentezi si inveti lucruri noi. E cunoscut faptul ca cel mai bine inveti explicand. Tot la punctul 3 intervine si prima parte din "a oferi ceva comunitatii".

Eu, daca nu excelez intr-un domeniu, incerc sa construiesc un ghid fix despre domeniul respectiv. Pentru incepatori. Cand am terminat ghidul (tutorialul) mi se lumineaza "calea"
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Foarte bine si complet spus Dan!

As mai adauga: sa fii atent la alegerea numelui, e prima impresie si poate sa iti strice reputatia o buna perioada pe un forum mai serios un nume gen Ronaldo. De exemplu, Maldinii doar dupa ce am lucrat impreuna mi-am dat seama ca nu e un adolescent neserios ci un partener ireprosabil, pe care sa te bazezi.
    sau TOM. Unii au nick-name, sau "nume de scena" cum zic eu. Prefer oricand Ronaldo, decat 55 de Cristi. Nu pot distinge intre ei, decat poate prin poza.

Krumel e unul, lovelife la fel, Maldini ..... Dan? Care Dan!

Ontopic: Reputatia conteaza cand vrei sa-ti vinzi serviciile pe forum. In real life, suntem fiecare cum ne stim (sau de evaluam), in schimb pe net, foarte multi "cocosi" si din ce in ce mai multi "tepari".

Vrei sa vinzi servicii, ai nevoie de reputatie. Dar nu poti vinde peste la pescari, fie ca ai reputatie de "super mega ambasador". Poate doar Krumel, ca el are reputatie de "emperator"

Sunt membrii noi, care intra in speranta sa invete cate ceva. Dar din pacate (cum spuneam acum ceva luni), forumul tinde spre market place. DA, pentru marketplace ai nevoie de Reputatie.

EU unul raspund, unde pot raspunde, cumpar ce consider ca se merita, dar nu-mi pasa de reputatie.

Vrei sa vb la o bere, sau pe mess, nu ma intereseaza reputatia!
    Vrei sa lucram impreuna? Ma intereseaza portofoliu si parerea clientilor, nu reputatia.

Sunt membrii care nu au habar de ce inseamna SEO cu adevarat, nu au un proiect pe nisa grea, sau mai mult de 5 clienti in viata lor, dar au reputatie mare!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Vrei sa lucram impreuna? Ma intereseaza portofoliu si parerea clientilor, nu reputatia.
    Reputatia inseamna exact PORTOFOLIU plus PAREREA CLIENTILOR! Ah, ca aici se mai refera lumea la reputatie si prin aceste patratele verzi... e altceva Insa patratelele fara adevarata reputatie, nu exista.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Reputatia inseamna exact PORTOFOLIU plus PAREREA CLIENTILOR! Ah, ca aici se mai refera lumea la reputatie si prin aceste patratele verzi... e altceva Insa patratelele fara adevarata reputatie, nu exista.
    La "verzi" ma refer
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Tom - scapi din vedere ca postul meu era despre reputatii pe forumuri in general. Si am specificat ca in cazul seopedia este vorba de ceva patratele verzi, dar nu numai de asta. Este vorba de portofoliu, de felul in care vorbesti, daca esti util, daca te straduiesti, daca te iei in serios etc.

La ce te ajuta reputatia? Pai daca ai o reputatie buna (cu sau fara patratele verzi) inseamna ca te iei in serios si serviciile pe care le oferi sunt serioase. Vinzi, recomanzi si lumea te ia in serios cand o faci. Din fericire sunt rare cazurile in care poti trisa cu reputatia.

Intervine "setea de putere". Daca vzi ca esti luat in serios si apreciat, nu poti sa iti bati joc de reputatia obtinuta. Intervine punctul 4 (uneori si 5) din piramida de AICI
    Trust, but verify.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Sigur ca trebuie incurajata implicarea intr-un forum, dar ceea ce e la fel de important,
    si aici e in special rolul moderatorilor, ambasadorilor,userilor cu greutate, trebuie mentinut
    un nivel cat mai inalt al discutiilor, altfel ne transformam in tpu.ro.

Reputatia (verdeturile noastre) cred ca arata in primul rand nivelul de implicare.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@eradu - ai aflat (primul) destinatia postarii mele
    Trust, but verify.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Prin genul asta de postari, continut, crestem toti, si astia mici care invata, si cei mari care mai pot descoperi ceva nou discutand si analizand, si cine face efortul sa il scrie, cum ai zis tu, scriind inveti... ++ Dan

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ca sa ai reputatie (impropriu spus, "apreciere" e mai bine spus) trebuie sa fii om. Daca esti om, esti apreciat.

Daca esti caine, zici "da" si faci "nu". Multi sinteti de acord cu principiile astea, dar cand e vorba de "ars" la reputatie ..sint unii care dau cate 5 reputatii negative in aceeasi zi, aceluiasi user.

E drept, si cainii sint apreciati, turma isi urmeaza felul.

Felicitari Dan ptr initiativa.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cui am dat eu azi reputatie
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 118
    Ultimul Post: 17th May 2013, 10:40
  2. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 17:42
  3. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27